Δεύτερος στον τελικό του Diamond League ο Μίλτος Τεντόγλου, με άλμα 8,02μ.
Λίγο πριν το φινάλε της σεζόν οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες συναντήθηκαν στη Ζυρίχη για το προτελευταίο Diamond League της χρονιάς.
Η δυνατή βροχή και οι 18 βαθμοί κελσίου δεν επέτρεψαν στον Μίλτο Τεντόγλου να κάνει το άλμα που θα ήθελε και έτσι βρέθηκε στη δεύτερη θέση του μήκους με 8,02 μέτρα. Ο “χρυσός” ολυμπιονίκης του Παρισιού ξεκίνησε με 7,73μ., έκανε 7,86 μ. στην τέταρτη προσπάθεια και 8,02μ. στην πέμπτη του, που ήταν η καλύτερη του στον αγώνα.
Ο Τζαμαϊκανός Πινόκ ήταν πρώτος σε αυτό τον αγώνα με 8,18 μέτρα στο δεύτερο άλμα του. Ο Τζαμαϊκανός επέλεξε να κάνει τρία άλματα και να σταματήσει τον αγώνα του.
Οι κακές καιρικές συνθήκες επηρέασαν και τον Εμμανουήλ Καραλής, που σήμερα δεν κατάφερε να ξεπεράσει το αρχικό ύψος των 5,42 μέτρων. Ο αθλητής επηρεάστηκε από τη βροχή που έπεφτε εκείνη την ώρα, καθώς και τη χαμηλή θερμοκρασία.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!