Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πήρε και Νικολιά ο ΠΑΣ Γιάννινα

Μετά τον Γκίνη αλλος ενας πρωην κιτρινόμαυρους στα Γιάννενα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τον Αλέξανδρο Νικολιά, που είχε μείνει ελεύθερος από τον Λεβαδειακό απέκτησε ο ΠΑΣ.

Η ανακοίνωση για τον Νικολιά αναφέρει: 

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Νικολιά ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2025.

Γεννημένος στις 23 Ιουλίου του 1994, ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ από την οποία αποχώρησε το 2013 για την Γλυφάδα. Στον ένα χρόνο παραμονής κατέγραψε δέκα συμμετοχές κι ένα γκολ. Οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Ολυμπιακό Βόλου ο οποίος μετά από μόλις έξι μήνες τον έκανε δικό του.

Στην ομάδα του Βόλου παρέμεινε για δύο χρόνια εντυπωσιάζοντας με τις εμφανίσεις του (60 συμμετοχές-6 γκολ-8 ασίστ) αναγκάζοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο του 2016 με μεταγραφή.

Με το ταύρο στην φανέλα ο Νικολιάς αγωνίστηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2020 καταγράφοντας 70 συμμετοχές με 4 γκολ και 3 ασίστ. Στη συνέχεια ήρθε η μεταγραφή στον Ολυμπιακό για να ακολουθήσει η ΑΕΛ την φανέλα της οποίας φόρεσε για την επόμενη τριετία σε 73 αγώνες πετυχαίνοντας 6 γκολ μοιράζοντας παράλληλα και δύο ασίστ.

Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Λεβαδειακό (13 συμμετοχές-1 γκολ) συμβάλλοντας τα μέγιστα για την άνοδο της ομάδας της Βοιωτίας στην Super League.

Αλέξανδρε καλωσήρθες στην οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα, σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες!




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ