Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξέσπασε μετά τη νίκη στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο του Πάμπλο Γκαρσία και τα έβαλε με διαιτητή και VAR. Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ δεν άντεξε την ακύρωση του γκολ του Ζίβκοβιτς και άσκησε έντονη κριτική που προφανώς έχει αποδέκτη την νέα ΕΠΟ/ΚΕΔ των Μάκη Γκαγκάτση - Βαγγέλη Μαρινάκη. Φυσικά αναφέρθηκε και στην ΑΕΚ, δείχνοντας παντελώς άσχετος και αδιάβαστος αναφορικά με τους κανονισμούς, λέγοντας πως δεν δόθηκε πέναλτι στον Λεβαδειακό.
Προφανώς είναι απαραίτητο να επέμβει ο αθλητικός εισαγγελέας για οσα δυσφημιστικά ξεστόμισε πάλι ο Ρουμάνος προπονητής κατά διαιτητών και θεσμών οι οποίοι δήθεν... πολεμούν τον ΠΑΟΚ.
Και προφανώς για τη δήλωση του, «ηταν μια απίστευτη νίκη κόντρα στον διαιτητή και το VAR που έκαναν τα πάντα για να χάσουμε», θα πρέπει να κληθεί να εξηγήσει τι εννοεί.
Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου:
«Ήταν μια απίστευτη νίκη κόντρα στον διαιτητή και το VAR που έκαναν τα πάντα για να χάσουμε! Είναι αδιανόητο αυτό που έγινε από το πρώτο λεπτό εναντίον μας!
Πώς γίνεται να μας ακύρωσε το γκολ που κάναμε το 1-2 με τον Ζίβκοβιτς και έδωσε φάουλ σε βάρος του Μπάμπα.
Είδα πριν λίγο τι έγινε στον Λεβαδειακό που δεν έδωσαν πέναλτι στο χέρι της ΑΕΚ και καταλογίζουν πέναλτι για την ίδια φάση σε βάρος μας.
Τρεις φορές κλέψαμε τη μπάλα στο πρώτο ημίχρονο και ο διαιτητής σφύριζε φάουλ. Δεν μπορώ να το καταλάβω πώς έγινε αυτο.
Δεν ήταν οκ το παιχνίδι για εμάς, δεν παίξαμε όπως θέλαμε, υπήρχε υγρασία, το χορτάρι δεν ήταν καλό, αλλά εμείς δείξαμε ότι είμαστε μαχητές!»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ρε μην δινετε σημασια σε αυτον τον κλεφτοκοτα. Ποιο μεγαλο πουστη απο αυτον δεν εχει η Ελλαδα. Ο βρωμιαρης μαζευτηκε εδω , κανει καλο μεροκαματο απο τους βλαχους, και το εχει βρη τωρα και βγαινειν καθε λιγο και λιγακι και δινει τροφη στα βοδια , και αυτα τον πηστευουν γιατι ε4ιναι πραγματικα Βοδια
Ναι καλα !!! Εδω εχει πει Τερατα !!!
ΟΥΣΤ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΗΗΗΗΗΗΗ
Μα, να κλέβουν το Ρουμάνο!!
Ντροπή
Λουτσεσκου φέτος τα μαζεύεις και βουρ για Αραβία πάλι με αυτό που θα σου κάνει ο Ματίας ...Δε ντρέπεσαι ρε κλαψιαρη να τα βλέπεις όλα μονά ζυγά δικά σου που σε αδίκησαν κιόλας;;; Είπες μια φορά με ευνόησε η διαιτησία έτσι για ξεκαρφωμα;;; Σχολιάζεις και άλλα παιχνίδια προπονητής πράγμα... Αν έχει ο παοκ παράπονα από την ΚΕΔ του φανταστείτε εμείς τι θα πάθουμε. Εκτός αν νωρίς νωρίς του τη φέρει το συνεταιρακι του χαχα
Η μεγάλη ντροπή των προπονητών
Δικιά "σου ομαδα κ την κέρδισες στο 90
Λαμόγιο μακριά από την ΑΕΚΑΡΑ
Εσένα απλά θέλω να σε νικήσουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κόσμος να αφήσει στο τέλος την φωνή του στην εξέδρα φωνάζοντας το όνομα του Αλμειδα.Μονο αυτό θέλω…
Πραγματικα πιο κακομοιρη, πιο μιζεερο πικρόχολο ανθρωπακι δεν εχω δει ποτε...
Αν στην Ουγκάντα που ζούμε εφαρμόζονταν οι νόμοι αυτός ο βρωμιάρης θα είχε σταματήσει να κάνει δηλώσεις τουλάχιστον για τα επόμενα 10 χρόνια αφού σε όποια δήλωση κάνει προκαλεί το κοινό αίσθημα.