Ξεκινά η πορεία για την αναγέννηση του ανδρικού τμήματος Βόλεϊ, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΑΕΚ.
Στην ανακοίνωση τονίζεται πως πολλοί προσπάθησαν να «σβήσουν» από τον χάρτη αλλά δεν το πέτυχαν, ενώ συμπληρώνεται: «Το τμήμα του Ανδρικού Βόλεϊ της ΑΕΚ θα ξεκινήσει την πορεία του από το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας με συγκεκριμένο πλάνο και όραμα, ώστε σε λίγα χρόνια να πρωταγωνιστεί».
Αναλυτικά:
Η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως τιμάει το Βόλεϊ από το 1929, ενώ αναφορές γίνονται για αγώνες που συμμετείχε ακόμα και το 1924. Πρόκειται για μία από τις μεγάλες ελληνικές δυνάμεις σε ακόμα ένα άθλημα, με μία 3η θέση στο CEV Cup και αρκετές συμμετοχές στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Την κιτρινόμαυρη φανέλα φόρεσαν αθλητές που δόξασαν και τη χώρα με τις Εθνικές Ομάδες.
Ακόμα, η ΑΕΚ έχει δεκάδες τίτλους σε επίπεδο Ακαδημιών, τόσο σε Πανελλήνιο επίπεδο, όσο και στην ΕΣΠΑΑΑ.
Όλα αυτά αναφέρονται για να καταλάβουν άπαντες τι σημαίνει για τη Διοίκηση της ΑΕΚ το ανδρικό βόλεϊ, που επί των ημερών της, άλλωστε, κατέκτησε και τον μοναδικό τίτλο του.
Η Διοίκηση της ΑΕΚ με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο φίλαθλο κοινό της, αλλά και όλη την φίλαθλη Ελλάδα, ανακοινώνει ότι ξεκινά την πορεία της για την αναγέννηση του ανδρικού τμήματος Βόλεϊ. Μπορεί πολλοί να προσπάθησαν να το «σβήσουν» από τον χάρτη, όμως δεν το πέτυχαν.
Το τμήμα του Ανδρικού Βόλεϊ της ΑΕΚ θα ξεκινήσει την πορεία του από το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας με συγκεκριμένο πλάνο και όραμα, ώστε σε λίγα χρόνια να πρωταγωνιστεί. Όπως έγινε στο Χάντμπολ Ανδρών, στο Χάντμπολ Γυναικών, στο Βόλεϊ Γυναικών, στο Ποδόσφαιρο Γυναικών και τόσα άλλα τμήματα που τώρα φέρνουν τίτλους και διακρίσεις στην τροπαιοθήκη του Συλλόγου.
Η Διοίκηση της ΑΕΚ έχει κάνει ήδη όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, τόσο για να καταθέσει αίτηση συμμετοχής έως τις 06/09, όσο και για να επανδρώσει το ρόστερ της, και με μεταγραφές έως τις 08/09, αλλά και με παιδιά από την Ακαδημία της.
Έδρα του τμήματος θα είναι το γήπεδο «Απόστολος Κόντος» στην Νέα Φιλαδέλφεια, με τους αγώνες να διεξάγονται κάθε Πέμπτη.
Καλούμε τον κόσμο της ομάδας να αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια που στόχο έχει την επιστροφή του ανδρικού βόλεϊ της ΑΕΚ στην ελίτ.
Η νέα εποχή της ΑΕΚ στο ανδρικό βόλεϊ ξεκινάει!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Τα ίδια δεν έλεγαν κ τα προηγούμενα χρόνια κ όταν φτάναμε να πάμε Α το αφήνανε στο έλεος το τμήμα ;; Ρε παιδιά νταξ δε τρώμε όλοι κουτοχορτο...ΜΑΚΑΡΙ αλλά δε πιστεύω λέξη !!!
α) Πολύ σημαντική εξέλιξη, καθώς τελειώνει το παραμύθι ότι σχεδιαζόταν διάλυση του τμήματος. Εάν λυθεί το θέμα των χρεών (που δεν έλυσε η τωρινή διοίκηση αλλά και δεν το δημιούργησε αυτή, καθώς είναι χρέη παλαιότερων διοικήσεων...) η ΑΕΚ μπορεί να ανέβει και πιο γρήγορα με wild card (εφόσον κάποια ομάδα σε preleague ή volley league δε δηλώσει συμμετοχή).
... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
β) Πρέπει να υπάρξει σχεδιασμός και για τον στίβο που είναι το άλλο τμήμα στο οποίο υπάρχει πρόβλημα με τελευταίο τίτλο το πρωτάθλημα κλειστού στίβου γυναικών το 2016. Και σιγά σιγά να δυναμώσουν και τα τμήματα πόλο αντρών και γυναικών.
γ) Για όσους μιλούν για "ανάγκη αλλαγής διοίκησης":
- η 1η απάντηση είναι ΟΙ 25 ΤΊΤΛΟΙ σε επίπεδο ανδρών και γυναικών μόνο από το 2018 και μόνο στα ομαδικά αθλήματα με αυτή τη διοίκηση: σε χάντμπολ αντρών [Πρωτάθλημα 2020, 2021, 2023. Κύπελλο 2021. ehf European Cup 2021], σε βόλλευ γυναικών [Κύπελλο 2023], σε φούτσαλ αντρών [Πρωτάθλημα 2019, 2020, 2024. Κύπελλο 2018, 2023. Σούπερ Καπ 2018, 2019, 2023], σε φούτσαλ γυναικών [Πρωτάθλημα 2019, 2023, 2024. Κύπελλο 2022, 2023. Σούπερ Καπ 2022], σε ράγκμπυ αντρών [Πρωτάθλημα (13 παίκτες) 2018, 2019. Κύπελλο (9 παίκτες) 2018, 2019, 2023],
- η 2η απάντηση είναι η παρουσία στην Α1 σε χάντμπολ αντρών, χάντμπολ γυναικών, βόλλευ γυναικών, ποδόσφαιρο γυναικών, πόλο αντρών, πόλο γυναικών, φούτσαλ αντρών, φούτσαλ γυναικών, ράγκμπυ αντρών και μπάσκετ με αμαξίδιο,
- η 3η απάντηση είναι ο αριθμός των ομαδικών αθλημάτων στα οποία γίνεται πρωταθλητισμός: χάντμπολ αντρών, βόλλευ γυναικών, φούτσαλ αντρών, φούτσαλ γυναικών, ράγκμπυ αντρών και από φέτος ποδόσφαιρο γυναικών και χάντμπολ γυναικών,
- αυτά χωρίς να γίνει αναφορά στο πλήθος των τίτλων στα μικρότερα αθλήματα όπως πινγκ πονγκ αντρών και γυναικών, ξιφασκία σπάθης, bowling αντρών, καλλιτεχνική κολύμβηση, esports [fifa & pes] κλπ.
Ωραία, αλλά κανείς ποτέ δεν μας εξήγησε γιατί απέτυχαν οι προηγούμενες προσπάθειες με δύο ανόδους στην Α1 να πάνε στράφι. Δεν έχει η διοίκηση καμμία ευθύνη;
Επιτέλους, είναι ντροπή για την ΑΕΚ όλα αυτά τα χρόνια που είχε διαλυθεί το τμήμα, μακάρι να επανέλθει ψηλά, εκεί που αξίζει να βρίσκεται πάντα
Από πότε είναι αυτή η εφημερίδα?