Η αποβολή του Ζέκα στο 50ο λεπτό του παιχνιδιού, αλλά και το γεγονός πως δεν έβγαιναν τα πράγματα σε άμυνα και επίθεση για το «τριφύλλι», ήταν οι λόγοι που προέταξε ο Ντιέγκο Αλόνσο ως αιτίες για την ήττα (1-0) από τον Asteras AKTOR.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Αναμφισβήτητα η αποβολή είχε τεράστια σημασία για το παιχνίδι. Ήταν καθοριστική. Δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε να παίξουμε. Παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο μέρος, αλλά η αποβολή ήταν καθοριστική για το ματς.
Όταν έχεις μια ομάδα που μπλοκάρει την περιοχή της και εμείς από την πλευρά μας είχαμε παίκτη λιγότερο, τότε τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Επίσης, δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση από την πρώτη στιγμή, δεν έβγαιναν οι επιθέσεις, αλλά ούτε και η άμυνα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

