Quantcast
NEWS
18 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Λαϊκά δικαστήρια

Οι οπαδοί της Ένωσης επιτέθηκαν φραστικά στον Σωκράτη Λαμπρόπουλο έξω απο το γήπεδο του Αιγάλω    


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

«Λαϊκό δικαστήριο» στήθηκε στο κλειστό του Αιγάλεω από τους οπαδούς της ΑΕΚ. Την οργή των «κιτρινόμαυρων» δέχτηκαν κατά κύριο λόγο ο εκπρόσωπος του μεγαλομετόχου, ο νομικός Σωκράτης Λαμπρόπουλος, και οι παίκτες της ΑΕΚ στους οποίους ο κόσμος φώναζε: «Βγάλτε τις φανέλες δεν τις αξίζετε».

«Την καταστρέψατε την ΑΕΚ, πες στον Φιλίππου να βάλει κανά ευρώ, ή σηκωθείτε και φύγετε. Δεν βοηθάτε την ΑΕΚ», είπαν μεταξύ άλλων οι οπαδοί στον Λαμπρόπουλο. Ο νομικός προσπάθησε να απαντήσει στην επίθεση που δέχτηκε, οι οπαδοί δεν πείσθηκαν από όσα έλεγε και κινήθηκαν εναντίον του. Επενέβη η αστυνομία και το επεισόδιο δεν πήρε έκταση.

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ