Εκδικάστηκε εκ νέου την Τετάρτη (19/1), έπειτα από αυτεπάγγελτη έφεση του αθλητικού εισαγγελέα της ΕΠΟ, η υπόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη, για την φραστική επίθεση, προς το διαιτητή Τάσο Κάκο στα αποδυτήρια, μετά το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.
Τον Βαγγέλη Μαρινάκη, εκπροσώπησε ο Βασίλης Γκαγκάτσης. Ο γνωστός δικηγόρος, ισχυρίστηκε ότι ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού είχε μία πολιτισμένη συζήτηση με τον διαιτητή και δεν υπήρξε καμία επίθεση. Επιπλέον, επικαλέστηκε το γεγονός ότι ο Τάσος Κάκος δεν έγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνα, ενώ υποστήριξε ότι ο Μαρινάκης είχε πάρει την απαραίτητη άδεια από όλες τις πλευρές ώστε να πάει στα αποδυτήρια.
Παράλληλα, ο δικηγόρος του κ. Μαρινάκη, υποστήριξε πως τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ήταν κατασκευάσματα «πράσινης» ιστοσελίδας, τα οποία αναπαρήγαγαν τα υπόλοιπα Μέσα.
Η απόφαση, τέλος, αναμένεται να γίνει γνωστή την άλλη εβδομάδα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
