Ενίσχυση από την Αργεντινή για την ΑΕΚ καθώς όπως αναφέρει ο γνωστός ρεπόρτερ Σέσαρ Λουίς Μέρλο, η Ένωση αναμένεται να κάνει δικό της τον 21χρονο Αργεντινό δεξιό εξτρέμ, Ελιάν Σόσα, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2028.
Ο αριστεροπόδαρος εξτρέμ που παίζει κυρίως στη δεξιά πλευρά αγωνιζόταν στη Ντεφένσα Ι Χουστίσια και θα μετακινηθεί στους κιτρινόμαυρους ως ελεύθερος, όπως υπογραμμίζει ο Μέρλο.
Ο Σόσα αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Μπόκα Τζούνιορς και τον Γενάρη του 2024 υπέγραψε στη Ντεφένσα Ι Χουστίσια, με την οποία είχε δύο συμμετοχές.
Ο Σόσα θα αγωνίζεται και με την ΑΕΚ Β' ενώ παίζει δεξιά, αριστερά άλλα και πίσω από τον φορ.
????[EXCLUSIVO] AEK fichó a Elian Sosa, extremo de 21 años surgido de inferiores de Boca.
— César Luis Merlo (@CLMerlo) August 4, 2024
*️⃣Llega como agente libre después de un paso por Defensa y Justicia y firma contrato hasta junio de 2028. #TratoHecho pic.twitter.com/urzDDdOEUR
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Κοίτα με τι βρήκαν να γκρινιαξουν, με μια αγορά ελεύθερου νέου παίκτη που δεν κόστισε τίποτα, και θα πάρει ευκαιρίες κυρίως με την ΑΕΚ Β.
Πηγαίνετε να κάνετε κάνα μπανάκι μέρες που είναι, γιατί είναι κρίμα να διαβάζουμε ότι ναναι
Σε κανέναν Έλληνα θα επενδύσουμε...??
Τον παρουσίασε η επίσημη ΑΕΚ ως επένδυση? δεν είδα τίποτα, μήπως να περιμέναμε λίγο? λέω εγώ τώρα...
Παίδες ο Ματίας σαφώς και ξέρει τι κάνει αλλά πάνω σε αυτό μην χάσουμε κάθε λογική και πούμε επένδυση για το μέλλον 21 χρονών ποδοσφαιριστή προπονητές δεν είμαστε ούτε πρόκειται να γίνουμε αλλά κάπου υπάρχουν και όρια και το ξαναλέω ο Ματίας σαφώς και ξέρει τι κάνει
21χρονών επένδυση και στην ΑΕΚ Β;;;;;;;.............έχω χάσει κάτι;;;;;;;;
Περισσότερο να συμπληρωθεί το ρόστερ της ΑΕΚ Β είναι παρά επένδυση...
Ο Ματιας ξερει τι κανει και πως θα τον διαχειριστει.Ισως κανει προπονησεις με την πρωτη ομαδα και παιξει λιγα ματς με την Β ωστε να εγκλιματιστει στη χωρα και μετα να τον ανεβασει.
νδυσαμε το 2020 στον 22χρονο Λιβαϊ και φετος στους 24-25 χρνους Λιουμπι και Κόϊτα ωστε να πσφερουν αγωνιστικα και σε λιγα χρονια... ΣΥΝΕΧΕΙΑ να φερουν λεφτα απο μεταγραφη!
Επενδυση δεν ειναι μονο οι 15-16χρονοι αλλα και οι 20χρονοι που μπορει να παιξουν καλα για 3-4 χρονια προσφερωντας αγωνιστικα και φερνοντας 20-30 εκ με μεταγραφη.Οπωςωεπε
Και στην τελικη δεν ηταν επενδυση ο 26χρονος Πονσεπου σε 2 χρονο εφερε σχεδον 10εκ απο 3.5 που κιστισε η μεταγραφη του???
In Matias we trust guys!!Τωρα που βρηκε τις καταλληλες συνθήκες φερνει κι εμπειρους κι ελποδοφορους Αργεντινους!!Ας τον αφησουμε να δουλεψει οπως ξερει αφου εχει αποδειξει οτι και τιτλους φερνει και πολυ καλη μπαλα παιζουμε!!
Ρε μάγκες τι επένδυση 21 χρονών ?? 21 χρονών είναι έτοιμος παίχτης άμα σου κάνει τον παίρνεις αν όχι δε τον παίρνεις. Τι λογική είναι αυτή από κάποιους στην Ελλάδα. Εκτός άμα είναι μεταγραφή αποκλειστικά για την ΑΕΚ β.
Ρε φίλε μιλαμε για την Ελλάδα. Αν εξαιρέσεις τον Παοκ και τον Τσολάκη του οσφπ, όλοι οι παίκτες του Β4 είναι 24-25 και άνω. Αν ο παίκτης δείξει στοιχεία ότι μπορεί για την α ομάδα και του χρόνου που θα ειναι 22, ταλέντο θα θεωρείται (για τα Ελληνικά δεδομένα)
Αγορά ή ελεύθερος;
Από εξτρέμ σκίζουμε.
Φορ, αριστερό μπακ και χαφ...
Κάποια στιγμή στην περυσινή σαιζόν ακουγόταν έντονα στον περίγυρο καλής ομάδας super league 2 πως ήταν σε συζήτηση με εμάς για να "ψήνονται" ως δανεικά κάποια ταλεντάκια από Αργεντινή που θα φέρει το δικό μας scouting. Βέβαια εδώ μιλάμε για 21 ετών ήδη.
ψυχραιμια αδερφια, τζαμππα τον πηραμε. Αν δε βγει, δε βγηκε
απο τη μια δεν εινια και επενδυση, 21 χρονων παικτης, ετοιμος θεωρειται, αλλα γενικα ειναι καλη κινηση. Λογικα θα παιζει στην αρχη ΑΕΚ Β και αν βγαλει ματια εκει θα παρει ευκαιριες με τη πρωτη ομαδα, οπως εχει γινει στο παρελθον. Καλως να ερθει παντως
Τον αγόρασε ή έρχεται ελεύθερος;
Τεράστιος Ματιας με τα κονε του!!Πολυ καλη κινηση!!Μπραβο!!
Αυτά είναι τα λεγόμενα λαχεία....άμα σου κάτσει μόνο κέρδος έχεις.... σίγουρα περιμένουμε τις κανονικές μεταγραφές,αρ.μπακ κ φορ πρώτιστα.....
Καλα καναμε αλλα 21 χρονων δεν ειναι επενδυση για το μελλον,αλλα ετοιμος παικτης.Παιρνει ευκαιριες,μπαινει και παιζει γιατι στην Ελλαδα θεωρουμε παικτες απο 20 μεχρι 24 ακομα ταλεντα ενω παντου στον ποδοσφαιρικο κοσμο ειναι ετοιμοι παικτες και σε πολλες περιπτωσεις ομαδες ξεκινανε και τελειωνουν σε 21χρονους.