Πριν από λίγες μέρες, η αποστολή της ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΚ πήγε στην Ανδόρρα, για να παίξει με αντίπαλο την Ίντερ Ντ’Εσκάλδες, στη ρεβάνς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Conference League. Η αποστολή της Ένωσης είχε φτάσει την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ το βράδυ της Πέμπτης (01/08), ο Σέρχιο Αραούχο επισκέφτηκε τους πρώην συμπαίκτες του.
Συγκεκριμένα, τους περίμενε στη Βαρκελώνη, μετά τη μία τα μεσάνυχτα. Ο Αργεντινός πρώην παίκτης της ΑΕΚ μίλησε με όλους και άπαντες χάρηκαν που τον είδαν ξανά. Θυμίζουμε ότι ο Αραούχο δεν έχει βρει ακόμα, ενώ έπαιξε στην Ένωση σε τέσσερις σεζόν συνολικά, έχοντας 179 συμμετοχές, με 48 γκολ και 25 ασίστ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Αν είναι εφικτό και εφ όσον το επιθυμεί και ο ίδιος πρέπει η ΠΑΕ να του κάνει συμβόλαιο.
Αααρααουχοοο οε οε οε…οε οε οε… γυρνά πίσω παιχταρααααααααααααα
Ven a casa
Φέρτε τον πίσω ρε!!!
Αραούχο οε οε οε!!!
Α ρε Σέρχιο..... μετά τον Μαύρο και τον Ντέμη, Ο ΜΟΝΟΣ που άξιζες το Νο11 της ΑΕΚΑΡΑΣ.
Υ.Γ: Μίμη και λοιπούς ΔΕΝ τους προλαβα.
ΤΕΡΑΣΤΙΕ Σέρχιο!Για ΠΑΝΤΑ ένας από εμάς!
Δεν θα ξεχάσω ποτε την σεζόν 2022-23 κυρίως γιατί είδα πρώτη φορά παίκτη με το νούμερο 11 και θέση μπαλαντέρ μπροστά να τρέχει παντού,να κάνει τάκλιν,να θυσιάζεται.Ειναι η μόνη χρονια που είδα παίκτη να κανει σε τόσο μεγάλο βαθμό το πιο καυ…τικο πράγμα.Να βάζει την ομάδα πάνω από τον ίδιο .Και αυτό ο οπαδός το εκτιμάει!Φιλε μας,ψυχάρα !