Υπάρχει έντονη κινητικότητα γύρω από το όνομα του Σκοτ ΜακΤόμινεϊ, με τη Φούλαμ να καταθέτει δεύτερη βελτιωμένη πρόταση για χάρη του μέσου της Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με την «Sun», η ομάδα του Μάρκο Σίλβα δεν πτοήθηκε όταν η πρώτη πρόταση ύψους περίπου 18 εκατομμυρίων απορρίφθηκε και επανήλθε ανεβάζοντας την κοντά στα 25 εκατομμύρια, ωστόσο ίσως αυτό το ποσό να μην είναι αρκετό.
Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» επιθυμούν μία πρόταση από 30 εκατομμύρια και πάνω προκειμένου να μπουν σε διαπραγματεύσεις και επομένως μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση της Φούλαμ.
Παράλληλα με αυτή την υπόθεση, ενδιαφέρον για τον Σκωτσέζο μέσο έχει δείξει και η Γαλατασαράι, ωστόσο τα 15 εκατομμύρια που ήταν διατεθειμένη να προσφέρει δεν ήταν αρκετά, με τον τουρκικό σύλλογο να μην έχει επανέλθει έκτοτε.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

