Η Δώρα Γκουντούρα κέρδισε και τον δεύτερο αγώνα της, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Αυτή τη φορά, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξιφασκίας στη σπάθη, κέρδισε την Σεσίλια Μπερντέρ (Γαλλία) με 15-7 στον αγώνα της φάσης των «16» και έτσι προκρίθηκε στα προημιτελικά. Εκεί, θα έχει δύσκολο έργο, αφού θα αντιμετωπίσει σε λίγη ώρα (16:55-ΕΡΤ3) την Μανόν Απιτί-Μπρουνέ (Γαλλία), η οποία είναι η χάλκινη Ολυμπιονίκης του Τόκιο το 2021.
Η Γκουντούρα έκανε και δηλώσεις μετά από τον αγώνα, τονίζοντας σχετικά: «Πήγα πάρα πολύ καλά ψυχολογικά δεν έχω να πω πολλά, έχουμε ακόμα δρόμο. Είναι πολύ δυνατή παίκτρια η Μπερντέ, κρατάμε τα μικρά λαθάκια για τον επόμενο αγώνα και συνεχίζουμε. Ο κόσμος που δεν είναι εδώ, δεν ξέρει πώς είναι να βράζει το γήπεδο. Το στάδιο σε κάθε χτύπημα της Γαλλίδας έβραζε, προσπαθούσα να μένω συγκεντρωμένη και τα κατάφερα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

