Στο εξωτερικό θεωρούν δεδομένη την αποχώρηση του Φακούντο Πελίστρι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το «footballexpress.in» λοιπόν αναφέρεται στο μέλλον του Ουρουγουανού άσου και τονίζει πως η αποχώρησή του από τους «Κόκκινους Διαβόλους» είναι δεδομένη, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται ανάμεσα στους μνηστήρες.
Ενδεικτικά, το δημοσίευμα αναφέρει τις Κορίνθιανς, Φλαμένγκο, Μπεσίκτας και Μπόκα Τζούνιορς, πέρα φυσικά από το «Τριφύλλι». Όπως και να 'χει, ο παίκτης δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας για τις ΗΠΑ, όπως και όλοι όσοι είχαν υποχρεώσεις στο Euro και το Copa America και θα προπονηθεί στο Μάντσεστερ, αποφασίζοντας παράλληλα και για την συνέχεια της καριέρας του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

