Λίγο μετά την ανάρτηση, με την οποία προανήγγειλε την πρώτη μεταγραφή, ενόψει της νέας σεζόν, η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Πρέντις Χαμπ.
Ο 25χρονος γκαρντ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τη Βασίλισσα. Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί η ανανέωση συμβολαίου του Κουζμίνσκας.
Ο Χαμπ την σεζόν που ολοκληρώθηκε φόρεσε την φανέλα της Τρέντο, έχοντας 11.2 πόντους, 2 ριμπάουντ και 5.2 ασίστ μέσο όρο με 37.5% στα τρίποντα σε 24 λεπτά συμμετοχής στο ιταλικό πρωτάθλημα και 8.7 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 4.4 ασίστ μέσο όρο σε 24 λεπτά συμμετοχής στο EuroCup.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ
Η ΑΕΚ BETSSON BC ανακοινώνει, ότι συνήψε συμφωνία με τον Πρέντις Χαμπ (Prentiss Hubb, 25 χρ. 1μ.90).
Ο Αμερικανός αθλητής υπέγραψε συμβόλαιο με τη «Βασίλισσα», έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Πρέντις γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου του 1999 στη Maryland των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και συγκεκριμένα στην κομητεία Prince George, απ’ όπου έφυγε σε νεαρή ηλικία για να κάνει τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στο Gonzaga College High School, στην Ουάσινγκτον. Την πρώτη του χρονιά, είχε κατά μέσο όρο 13.8 πόντους και 4.5 ασίστ ανά αγώνα και αναδείχθηκε στην Καλύτερη Πεντάδα της χρονιάς.
Στο Κολέγιο αγωνίστηκε με τη «Νοτρ Νταμ» και σε τέσσερις αγωνιστικές περιόδους και συνολικά 126 αγώνες, οι αριθμοί του ήταν εξαιρετικοί. Συγκεκριμένα, ο 25χρονος άσος, σε 34.7 λεπτά συμμετοχής, είχε κατά μέσο όρο 10.7 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4.6 ασίστ.
Οι «μνηστήρες» από την Ευρώπη δεν άργησαν να φανούν και ο Χαμπ επέλεξε την Λούντβιγκσμπουργκ, με την οποία είχε κατά μέσο όρο 15.9 πόντους στο BCL, ενώ τη περίοδο που τελείωσε φόρεσε τη φανέλα της ιταλικής Τρέντο. Στο ιταλικό πρωτάθλημα μάλιστα ήταν από τους πολυτιμότερους της ομάδας του, με 11.2 πόντους και 5.2 ασίστ ανά παιχνίδι.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


					
Πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά! Πολύ καλος πασέρ και οργανωτής με αξιόπιστο σουτ! Στα χαρτιά είναι πολύ καλή επιλογή!
Μακάρι να δέσει με την ομάδα!
Μόνο ποδόσφαιρο
Ωραια παικτες μικρους σε ηλικια να εχουν ορεξη για μπασκετ.
Αυτός είναι ο PG που περιμέναμε ώστε βάσει αυτού να επιλεχθούν και οι υπόλοιποι παίχτες του ρόστερ;
Αν είναι έτσι θα πρέπει να αναμένουμε σύντομα ντόμινο μεταγραφών.
Οχι για κομπο γκαρντ ηρθε .. άλλος θα ναι ο πλειμεικερ
Λογικά φέτος θα έχουμε ίσως το μικρότερο μπάτζετ εποχής Αγγελοπούλου. Τουλάχιστον να μην χρωστάμε και να βρούμε παίκτες που θέλουν να αναδειχτούν.