Πλήρη άγνοια για τα σενάρια περί αποχώρησής του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε ο Χάρι Μαγκουάιρ. Μάλιστα, όπως σχετικά αναφέρει η εφημερίδα «Daily Express», το νέο αφεντικό στο «Ολντ Τράφορντ», Τζέιμς Ράτκλιφ, συναντήθηκε με τον 31χρονο διεθνή στόπερ και συμφώνησαν όχι μόνο στην παραμονή του στην ομάδα και τη νέα σεζόν, αλλά και στη διετή επέκταση του συμβολαίου του, έως το καλοκαίρι του 2027.
Ο διεθνής στόπερ είναι μέλος της αποστολής των «κόκκινων διαβόλων» για τις ΗΠΑ, όπου θα δώσουν φιλικά παιχνίδια και δήλωσε στο «Sky Sports» για το μέλλον του: «Μένω στην ομάδα. Κανείς από τη διοίκηση δεν μου είπε να φύγω. Το αντίθετο. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τη Γιουνάιτεντ για να επιστρέψει στην κορυφή».

Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

