Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με την Ίντερ Ντ'Εσκάλδες, στο Ναό, η ΠΑΕ ΑΕΚ υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας ότι η είσοδος στην "Αγιά Σοφιά-OPAP Arena" γίνεται, αποκλειστικά, μέσω της εφαρμογής gov.gr wallet.
Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ στα social media:
Φίλοι της ΑΕΚ
Υπενθυμίζουμε ξανά πως η είσοδος στο αποψινό ματς με την Ίντερ ντ' Εσκάλδες από την Ανδόρα, γίνεται αποκλειστικά μέσω της εφαρμογής gov.gr wallet.
Σας παρακαλούμε να κάνετε άμεσα χρήση της εφαρμογής για να ταυτοποίησετε το εισιτήριο σας για το αποψινό παιχνίδι. Όποιος δεν έχει κάνει ταυτοποίηση δεν μπορεί να μπει στο γήπεδο, παρά το γεγονός πως έχει αγοράσει εισιτήριο. Το link για την ταυτοποίηση είναι το https://tickets.gov.gr/. Πρόκειται για μια πολύ απλή διαδικασία, που χρειάζεται ελάχιστο χρόνο για να ολοκληρωθεί.
Τονίζουμε πως το εκδοτήριο στην Πλατεία Αετού που είναι ανοικτό από τις 13.00 σήμερα και θα παραμείνει ανοικτό μέχρι τις 21.00, προορίζεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για να βοηθάει στην διαδικασία ταυτοποίησης τους κατόχους εισιτηρίου που δεν μπορούν να μπουν στην εφαρμογή (κάτοικοι εξωτερικού, αλλοδαποί) ή που λόγω ηλικίας δεν έχουν ευχέρεια στην χρήση της. Όσοι δεν αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα δεν θα εξυπηρετηθούν και προσερχόμενοι στο εκδοτήριο προκαλούν μόνο ταλαιπωρία στους ίδιους και στους κατόχους που όντως χρειάζονται να εξυπηρετηθούν.
Για μια ακόμη φορά σας καλούμε εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα χρήσης της εφαρμογής, να κάνετε μόνοι σας την πολύ απλή διαδικασία ταυτοποίησης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ηλεκτρονική φυλακή.. Αν δεν σε φακελωσουν ηλεκτρονικα δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα. Ούτε να φας ούτε τίποτα. Αλλα όλα αυτά είναι θεωρίες συνωμοσίας για τους νεοελληνες υπνοβατες. Όταν γίνουμε όλοι δουλοι της νέας αχρηματης κοινωνίας φυλακή τότε τα ξανα λεμε.. Παει και το γηπεδάκι του λαού. Ολα ελεγχόμενα ταχα μου για το καλό μας.
Ηλεκτρονική φυλακή.. Αν δεν σε φακελωσουν ηλεκτρονικα δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα. Ούτε να φας ούτε τίποτα. Αλλα όλα αυτά είναι θεωρίες συνωμοσίας για τους νεοελληνες υπνοβατες. Όταν γίνουμε όλοι δουλοι της νέας αχρηματης κοινωνίας φυλακή τότε τα ξανα λεμε.. Παει και το γηπεδάκι του λαού. Ολα ελεγχόμενα ταχα μου για το καλό μας.
Μια σημαντικη διευκρινηση προς ολους που πρεπει να διορθωσει η ΠΑΕ στην ανακοινωση:
v.gr/. Εκει υπαρχουν και απαντησεις σε σχετικες ερωτησεις.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ link για την ταυτοποίηση του εισιτηριου!!H ταυτοποιηση του εισιτηριου γινεται στην εφαρμογη gov.gr waller ακοολουθωντας τις αναλυτικες οδηγιες με εικονες που υπαρχουν στο link https://tickets.go