Quantcast
NEWS
10 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κετσετζόγλου: Με Λιούμπιτσιτς πίσω από τον Γκαρσία η ΑΕΚ - Έχει πιθανότητες για βασικός ο Κοϊτά (AUDIO)

Ακούστε όσα είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου, στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, λίγες ώρες πριν από το ματς με την Ίντερ Ντ'Εσκάλδες

Τα δεδομένα της πρώτης μάχης της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες (21:00) ανέλυσε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε στο επικρατέστερο πλάνο του Ματίας Αλμέιδα για την ενδεκάδα, υπογραμμίζοντας ότι είναι 50-50 η θέση του τερματοφύλακα με τους Μπρινιόλι και Στρακόσα, ενώ για την άμυνα έκανε λόγο ότι προβάδισμα έχει ο Κάλενς για παρτενέρ του Βίντα, με τους Ρότα-Χατζισαφί στα άκρα της άμυνας.

Για το κέντρο επισήμανε ότι το πιο πιθανό είναι να αγωνιστεί ο Γιόνσον με τον Πινέδα, ενώ στα αριστερά ο Γκατσίνοβιτς δίνοντας πιθανότητες όμως και στον Κοϊτά, ενώ στα δεξιά θέση θα πάρει ο Ελίασον.

Παράλληλα, ανέφερε ότι ο Λιούμπιτσιτς θα είναι πίσω από τον Γκαρσία σε ρόλο περιφερειακού, ενώ στάθηκε και στο νέο συμβόλαιο του Νίκλας Ελίασον, τονίζοντας ότι ακολουθούν και άλλοι παίκτες όπως ο Μουκουντί.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ