Quantcast
NEWS
5 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Δέος, ανατριχίλα, συγκίνηση: Αυτά είναι τα αγάλματα των σπουδαίων Παπαϊωάννου – Νεστορίδη (ΦΩΤΟ – VIDEOS)

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και περηφάνιας έγιναν το βράδυ της Τρίτης τα αποκαλυπτήρια των αγαλμάτων του Νέστορα και του Μίμη που κοσμούν την Αγιά Σοφιά έξω από τα επίσημα - Το aek365 ήταν εκεί

Άλλο ένα μεγάλο όραμα του Δημήτρη Μελισσανίδη έγινε πράξη: Το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Φιλαδέλφεια και έξω από την θύρα των επισήμων της Αγιά Σοφιάς, έγιναν τα αποκαλυπτήρια των αγαλμάτων των σπουδαίων Μίμη Παπαϊωάννου και Κώστα Νεστορίδη. Πολύς κόσμος ήταν εκεί. Παλαίμαχοι, φίλοι της ΑΕΚ και φυσικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, δίπλα στον Μάριο Ηλιόπουλο.

Εκεί φυσικά και οι οικογένειες των δύο μεγάλων άσων!

Η σύζυγος του Νέστορα συνοδευόμενη από τους γιους της τράβηξε το σεντόνι και μέσα σε κλίμα συγκίνησης έγινε η αποκάλυψη του αγάλματος του μεγάλου Κώστα Νεστορίδη. Κατόπιν συγκινημένη η οικογένεια του Νέστορα κι αφού νωρίτερα είχε κοντοσταθεί λίγα λεπτά και απολάμβανε το άγαλμα, πήγε στους Μελισσανίδη και Ηλιόπουλο και τους ευχαρίστησε.

Αμέσως μετά το ίδιο έγινε και στην αποκάλυψη του αγάλματος του Μίμη Παπαϊωάννου.

 

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ