Δημοσίευμα της σερβικής Mozzart Sport αναφέρει ότι ο Φίλιπ Πετρούσεφ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα, από τη στιγμή που ο Σάσα Βεζένκοφ πρόκειται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα "παρότι ο Πετρούσεφ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, είναι ξεκάθαρο πως δεν χωρά στο σύστημα του Μπαρτζώκα.
Ο Βεζένκοφ θα είναι αναμφισβήτητα το βασικό 4άρι και ο Πετρούσεφ θα είναι αναπληρωματικός. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει μεγάλη επιθυμία να τον αποκτήσει εδώ και μήνες. Ο πρόεδρος της ομάδας, Νεμπόισα Τσόβιτς, ήδη συναντήθηκε μαζί του στην αρχή της προετοιμασίας της Σερβίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο έπρεπε να περιμένουν να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Βεζένκοφ για να ξέρει ο Πετρούσεφ τι θα κάνει. Όλα δείχνουν πως ο Πετρούσεφ θα κλείσει τον κύκλο των μεταγραφών του Ερυθρού Αστέρα. Θα πρέπει όμως, από τη στιγμή που ο Βεζένκοφ ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό, να συμφωνήσουν οι δύο αδερφοποιημένες ομάδες για την αποζημίωση, καθώς ο Πετρούσεφ έχει συμβόλαιο".
Σημειώνεται ότι, τη Δευτέρα, ο εκπρόσωπος του Πετρούσεφ, ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, διέψευσε σενάρια περί συμφωνίας για Πετρούσεφ, λέγοντας πως "… δεν υπάρχουν συζητήσεις και δεν θα γίνουν μέχρι ο Ολυμπιακός να αποκτήσει παίκτη στη θέση ‘4’".
Επίσης, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θέλει πολύ τον Πετρούσεφ, στον Ερυθρό Αστέρα, και οι δυο ομάδες καλούνται να έρθουν σε συμφωνία.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!