Η Άρσεναλ έχει συμφωνήσει με τον Ρικάρντο Καλαφιόρι και την Μπολόνια, η ιταλική ομάδα τακτοποιεί τις τελευταίες λεπτομέρειες με τη Βασιλεία, ωστόσο, οι εμπλεκόμενες πλευρές λογαριάζουν χωρίς τη Ρόμα.
Η μεταγραφή του 22χρονου κεντρικού αμυντικού καθυστερεί, διότι η Ρόμα αξιώνει χρήματα. Για την ακρίβεια, η ομάδα της Ρώμης ζητάει να της καταβληθούν 7 εκατομμύρια, από τα 19 που θα βάλει στα ταμεία της η Βασιλεία. Το ποσό αφορά στο ποσοστό μεταπώλησης που είχε συμπεριλάβει στην συμφωνία της με την Μπολόνια, όταν πούλησε τον Καλαφιόρι.
Η Ρόμα υποστηρίζει πως το 40% της αμοιβής της Βασιλείας της ανήκει και για τον λόγο αυτόν, κινείται νομικά.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

