Άδεια παραμονής στη Θεσσαλονίκη εξασφάλισε ο Βλαντιμίρ Νταρίντα. Ο Τσέχος δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του Άρη που επρόκειτο να ανακοινώσει ο Άκης Μάντζιος.
Οι λόγοι πίσω από αυτήν την απόφαση είναι δύο. Αρχικά, εντός των επόμενων ημερών η γυναίκα του αναμένεται να γεννήσει και γι' αυτόν τον λόγο ο ίδιος θέλει να βρίσκεται στο πλευρό της, ενώ ο δεύτερος αφορά ένα πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο, κάτι που τον έχει κρατήσει εκτός από τις προπονήσεις.
Η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου κάνει λόγο για διάστημα 10-15 ημερών για την επιστροφή του, γεγονός που μεταφράζεται σε λιγοστές πιθανότητες για εκείνον ώστε να προλάβει να είναι έτοιμος το διάστημα που ο Άρης θα διεξάγει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Ρότερνταμ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

