Με το επιβλητικό 5-1, η Ίντερ Ντ'Εσκάλδες νίκησε τη Βελέζ και, σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα, θα είναι η αντίπαλος της ΑΕΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League. Το πρώτο ματς, με την ομάδα από την Ανδόρα, είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τετάρτη στην "Αγιά Σοφιά-OPAP Arena".
Η Ίντερ Ντ' Εσκάλδες χρησιμοποιεί ως έδρα ένα μικρό γήπεδο χωρητικότητας 1.500 θέσεων που ανήκει στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ανδόρας. Στον πάγκο της κάθεται ο 38χρονος Ισπανός τεχνικός Οτγκερ Κάναλς, ο οποίος εργάζεται στον σύλλογο από το 2019 όταν είχε αναλάβει ως αθλητικός διευθυντής. Πρώτος προπονητής της ομάδας είναι από τον Οκτώβριο του 2022.
Τη σεζόν που μας πέρασε η Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλδες διεκδίκησε τον τίτλο, μένοντας τελικά στη 2η θέση του πρωταθλήματος της Ανδόρας, τρεις βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Σάντα Κολόμα. Ο 29χρονος Ισπανομαροκινός μεσοεπιθετικός Ντόμι Μπερλάνγκα ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας τη σεζόν που τελείωσε σκοράροντας 19 γκολ και δίνοντας εννιά ασίστ σε 31 παιχνίδια. Σημαντική η αποχώρηση του 25χρονου Αργεντινού φορ Αμπελ Αργκανιάρας, ο οποίος προέρχεται από σεζόν με 15 γκολ και δέκα ασίστ, έχοντας συμφωνήσει να συνεχίσει στην Μπίακ της Ινδονησίας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Γνωρίζουμε αν οι περίφημοι Ultras της Inter Escaldes θα βρίσκονται στα Φιλαδέλφεια τη Τετάρτη; Δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά...
Στην ουσία είναι σαν μια Ισπανική ομάδα 3ης κατηγορίας! Με χρηματιστηριακή αξία λίγο πιο κάτω από την Λαμία! Με σοβαρότητα και συγκέντρωση να τελειώσουμε την πρόκριση! Δεν υπάρχει περιθώριο υποτίμησης κανενός αντιπάλου!
Είδα το πρώτο ημίχρονο τους, πριν το φιλικό της ΑΕΚ, πρόκειται για μια άτεχνη αλλά φοβερά αθλητική ομάδα, η οποία πίεζε ασφυκτικά την Βελέζ για την επανάκτηση της μπάλας. Η ΑΕΚ θα χρειαστεί να παίξει με σοβαρότητα με πολύ πίεση και να γυρίζει τη μπάλα με τη μία. Ραντεβου την Τετάρτη βράδυ στο Ναό μας. Εμπρός Αητέ!
Κάποιοι συνοπαδοί μοιρολογούσαν επειδή η Βελέζ πήρε τον Κάναντι...