Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Ο ρεπόρτερ αναφέρθηκε αρχικά στην κλήρωση της Stoiximan Super League για τη σεζόν 2024/25, και στάθηκε στο γεγονός ότι ο «δικέφαλος» μέχρι και την 5η αγωνιστική έχει βατό πρόγραμμα, πριν δώσει το πρώτο του ντέρμπι, την 6η αγωνιστική, με τον Παναθηναϊκό.
Τόνισε, λοιπόν, ότι «όπως έκατσε η σειρά των αγώνων για την Ένωση, είναι καλή», αλλά σημείωσε ότι «σε αυτά τα πρώτα πέντε παιχνίδια η ΑΕΚ πρέπει να δείξει ότι έχει κόψει τα περσινά», θυμίζοντας ότι έχασε πολλούς βαθμούς σε παιχνίδια θεωρητικά εύκολα.
Από εκεί και πέρα αναφέρθηκε στα μεταγραφικά. Για την περίπτωση του Έρικ Λαμέλα υπογράμμισε ότι «περιμένουμε να δούμε αν και πότε θα ξεκολλήσει. Υπάρχει, ουσιαστικά, συμφωνία από το Σάββατο, αυτό προκύπτει από τους ανθρώπους του Αργεντινού. Ωστόσο, μπορεί να έχει γίνει κάτι, που η ΑΕΚ δεν το γνωρίζει».
Τέλος, εξέφρασε την άποψη -χωρίς να προκύπτει για την ώρα από πουθενά και τονίζοντας ότι δεν ξέρει κάτι- ότι, όσο δεν κλείνει σε ομάδα του εξωτερικού, «μπορεί να ξαναπαίξει το θέμα Γιαννούλη για ΑΕΚ». Ανέφερε, δε, πως για τον Έλληνα αριστερό μπακ υπάρχει πάντα το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αλλά και του Ολυμπιακού, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο ρεπόρτερ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Όλο και φουντώνει του Γιαννούλη... Κρίνοντας από το ότι είναι η πρώτη επιλογή του Ματίας, κόβω τον Ηλιόπουλο να του κάνει και αυτή τη χάρη, όπως με Στρακόσα, Κοϊτά.
Θελει υπομονη θα συμφωνησω με τους φιλους. Παρ ολα αυτα γιαννουλης ειναι τοπ για αριστερα, μακαρι να γινει το μπαμ
Θέλει λίγο υπομονή το πράγμα. Καμμιά φορά αναγκάζεσαι να παίξεις το παιχνίδι της στάσης αναμονής.
Στην παρούσα φάση, από αριθμητικής άποψης τουλάχιστον, από την ομάδα λείπουν ένας ακόμη φορ και ένας ακόμη δεξιός μπακ. Με δεδομένο ότι ο Χατζισαφί λογίζεται ως έξτρα λύση, τότε λείπει και ο βασικός αριστερός μπακ. Ο Λαμέλα, εφόσον έρθει και εφόσον δεν πωληθεί κάποιος παίχτης από την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γραμμή πίσω από τον φορ, αριθμητικά έρχεται να φτιάξει μια ευχάριστη υπεραριθμία.
Όλα αυτά βέβαια υπό την αίρεση ότι δεν θα πωληθεί κάποιος από το υπάρχον ρόστερ που να λογίζεται εκ των βασικών επιλογών (π.χ. Ελίασον, Γκαρσία, Σιμάνσκι, Μουκουντί).
Υπομονή παιδιά. Πάμε καλά και στο τέλος τέλος αν οι παίχτες που έχουμε τώρα δεν μπορούν να αποκλείσουν τις ομάδες που υφίστανται στον 2ο και 3ο προκριματικό του Conference, τότε το ας το αφήσουμε για φέτος ανεξάρτητα από το ποιος θα έρθει μετά.
Ο Γιαννούλης είναι καλός παίκτης, τον θέλει ο Αλμέιδα και είναι Έλληνας οπότε δεν θα τρώει θέση ξένου στην Ευρωπαική λίστα.
Στη θέση αυτή μπορεί να αργήσει λίγο η μεταγραφή γιατί έχουμε Χατζισαφί Πήλιο.
Έχει δρόμο ακόμα η μεταγραφική περίοδος..
Η αληθεια ειναι οτι χρειαζομαστε Ελληνες, θεωρω υπερβολικα τα 1.5 εκ και εχω ξενερωσει λιγο με την σταση του που κανει λες και ειναι ο Μαρσελο στα νιατα του παρολαυτα ειναι οντως πολυ καλος παιχτης τουλαχιστον επιθετικα ειναι πιο τεχνιτης απο Τσιμικα και με αρκετα καλη σεντρα, εβγαλε καμια 5αρια ασιστ φετος αν δεν κανω λαθος. Τωρα αμυντικα δεν ξερω δεν θυμαμαι.
Μην ειμαστε ισοπεδωτες,επειδη ενας παικτης εχει μεγαλυτερες φιλοδοξιες απτο να παιξει στο ελληνικο ποδοσφαιρου του μαρινακη και του γκαγκατση.Καλα κανει και ψαχνεται για εξωτερικο που το ποδοσφαιρο ειναι πιο υγιες και λιγοτερο τοξικο.Οσον αφορα την ΑΕΚ σιγουρα υπαρχουν πολλα περισσοτερα καλα αριστερα μπακ οχι ομως Ελληνες που τα χθεσινα δεδομενα δειχνουν οτι πασχουμε και οτι μας δημιουργειται πρακτικο θεμα με τις λιστες.
Καλομάθαμε τις 2 προηγούμενες εβδομάδες και αυτή η άπνοια αυτήν την εβδομάδα μας πέφτει βαριά.
Ελπίζω να διαψευστω (γιατί τον θέλω τον Λαμελα), αλλά έμαθα ότι έχει μιλήσει μαζί του ο Μεντιλιμπαρ (ήταν και στη Σεβίλλη μαζί).
Τα dislike επειδή δε θέλετε να χαθεί ο παίκτης, ή επειδή δε θέλετε insiders; Δεν είμαι τέτοιος, κάτι άκουσα, μπορεί να είναι και βλακείες.
Έχω την διαίσθηση ότι ο Γιαννούλης τέλος του μήνα δεν θα έχει βρει κάτι να τον καλύπτει στο εξωτερικό και θα κλείσει σε εμάς...! Για να δούμε...
Μακαρι να ερθει ο Γιαννουλης πολυ αξιοπιστη επιλογη. Σχετικα με Οντουμπατζο , εμενα δε με χαλαει να ειναι πρωτη επιλογη ο Ροτα, αλλα εφοσον εχεις στο ροστερ τον Ραντονια που ειναι 23 χρονων τοτε τι νοημα εχει να παρεις τον 31χρονο οντουμπατζο για 2ο? Τον ραντονια τον πιστευουμε (εμενα προσωπικα μου αρεσει )?Αν οχι ας το αφησουμε το παιδι να παει στο καλο σε τετοια ηλικια δεν ειναι πια ταλεντο ή τον βαζουμε στην πρωτη ομαδα ή οχι. Κατα τη γνωμη μου πρεπει στο ροστερ να υπαρχουν 4-5 προτζεκτσ που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ να τα πιστευεις και να παιρνουν χρονο οταν λειπει ο βασικος. Αλλιως δεν προκειται ποτε να βγαλουμε παικτες. Για καθε καλενσ φερναντες και οντουμπατζο καιμε ενα πιθανο ανερχομενο παικτη απο τις ακαδημιες. Και ειδαμε και ποσο σημαντικο ειναι για την ευρωπαικη λιστα. Γνωμη μου
Τις τελευταίες ώρες βγαίνουν φήμες για Γιαννούλη και τσιμικα .νωρίτερα υπήρχε ένα δημοσίευμα που έλεγε ότι ο Τσιμικας είναι κοντά αλλά μάλλον αυτό δεν ισχύει . Από την άλλη έχουμε κάνει πρόταση στον Γιαννούλη και μπορεί να αλλάξει η περίπτωση του και να μη πάει αουσμπουργκ. Θα δείξει
Ετσι ειπα κ γω όταν η Παε ειπε στρέφεται αλλού γι αριστερό μπακ..
Πιστεύω οσπου δε κλείνει κάπου ο γιαννουλης θα τον περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή..
Ποιον Γιαννούλη ρε και πράσινα άλογα!! Ημαρτον με τον Μπενκεμπαουρ των αριστερών Μπακ!! Φέρτε ένα αριστερό Μπακ αντάξιο της ομάδας που θέλετε να χτίσετε αυτός δεν αξίζει ούτε στην ΑΕΚ Β!!
Μιας και έχουμε βασίσει ολο τον μεταγραφικό μας μπάσιμο στην δυναμική του Αλμειδα, δεν τον ρωτάμε μήπως έχει και παίκτες να προτείνει για την αμυνα?
Έχουμε φάει κόλλημα με τον Γιαννούλη λες και ειναι ο Ρομπέρτο Καρλος και τον περιμένουμε ποτε θα αποφασίσει που θέλει να παίξει! Οχι μονο εμεις αλλά και ο βαζελος... Ελεος λίγο!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Το σκαουτινγκ μας (?) δεν εχει βρει κάποιον για τα μπακ?