Στη «μεταγραφική πραγματικότητα» του Άρη βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Σέρχιο Αραούχο, που από σήμερα (13/7) αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την ΑΕΚ.
Η Ένωση αποχαιρέτησε τον Αργεντινό φορ που πάντως ήταν από μέρες γνωστό πως δεν θα συνεχίσει στο club και σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες οι «κίτρινοι» προχώρησαν σε μία πρώτη επαφή μαζί του.
Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» γνωρίζουν όλα τα δεδομένα γύρω από την περίπτωσή του και την κατάσταση που βρίσκεται ο 32χρονος άσος, ο οποίος σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες δεν έχει κάποια άλλη πρόταση στα χέρια του.
Θα τα «ζυγίσουν» (π.χ. ιατρικά, οικονομικά δεδομένα κτλ) και έτσι ενδέχεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ο Αραουχο είναι ακόμα μόνο 32 ετών! Βασικό είναι και να μην το ξεχνάμε ότι έχει ακόμα το λιγότερο 2 χρόνια για πολύ καλό ποδόσφαιρο!
α)!
Σε εμάς ήταν κομβικός όλα τα προηγούμενα χρόνια με παρένθεση πέρσι που δεν του βγήκε καθόλου! Αυτό δεν αλλάζει την αξία που έχει ακόμα παικτικά! Γιατί αρκετοί από ότι βλέπω τον έχουν ώς σχεδόν παλαίμαχο κάτι που δεν ισχύει με την καμμία! Μαζί με Μπλάνκο, ο πιο αγαπημένος μου ξένος παίκτης... ΣΥΝΕΧΕΙΑ (δεν βάζω μέσα Σαβέβσκι που έπαιζε σε προηγούμενο...αιών
Ο Τσινο έχει ποδοσφαιρικό εγωισμό και καλά κάνει. Απλά ίσως δεν προοριζόταν πλέον για βασικό γρανάζι οπότε ανάλογη θα ήταν και η προσφορά της ομάδας. Μπορεί να ήθελε βασικό ρόλο, μπορεί να ήθελε παραπάνω λεφτά ,οπότε δεν τα βρήκαμε και δυστυχώς χωρίσανε οι δρόμοι μας. Αγαπάμε Τσινο αλλά πρέπει να σεβαστούμε και το τι έχει στο μυαλό του ο προπονητής μας αλλά και η διοίκηση . Σίγουρα το ζυγισαν 100 φορές γιατί ακριβώς επρόκειτο για τον αρχηγό μας. Από το να μην τον βλέπουμε καθόλου , ας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τον βλέπουμε στον Άρη δεν πειράζει. Είναι μια φιγούρα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε και αλλιώς θα μας λείψει αφού τον αγαπάμε.
Ρε παιδιά λόγω των οικονομικών απαιτήσεων έφυγε ο Σέρχιο ή λόγω της οικογένειας του? Κάποιος να μου δώσει την απάντηση γιατί έχω μπερδευτεί...
Πιθανολογώ οτι ο Τσίνο έφυγε για λόγους ποδοσφαιρικούς, ότι δηλ δεν ηθελε να παιζει αλλο τον ρολο του καμικαζι που τρεχει σε ολο το πανω μισό του γηπέδου και οτι επιθυμεί να επιστρεψει στη φυσικη του θέση σαν σεντερ φορ
Έλα μωρέ, μπάσιμο εντυπώσεων είναι.