Τη πέμπτη νίκη του στο πρωτάθλημα, μετά τις 28 Νοεμβρίου, αυτή απέναντι στον Ηρακλή και πρώτη μετά από πενήντα χρόνια κόντρα στον Άρη, πέτυχε ο Νέος Πανιώνιος. Οι «κυαέρυθροι» επικράτησαν με 2-0 του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» και έφτασαν τον Αστέρα Τρίπολης στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Σκόραρε δις στο ντεμπούτο του ο Κώστας Μήτρογλου. Πολύ καλύτεροι οι «κίτρινοι», από τους οποίους έλειψε μόνο το γκολ.
Το ματς
Ο Άρης φοβήθηκε πολύ παραπάνω από ότι έπρεπε τον Νέο Πανιώνιο και το πλήρωσε. Άργησε να μπει στο ματς και όταν το έκανε, ήταν ήδη αργά. Είχε ήδη βρεθεί πίσω στο σκορ.
Στο 18' ο Κώστας Μήτρογλου, στο ντεμπούτο του με την φανέλα των «κυανέρυθρων», εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Οριόλ και ολομόναχος με πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Νέο Πανιώνιο.
Ο Άρης, μετά τη ψυχρολουσία του πρώτου 20λεπτου, ανέβηκε, πήρε τα ηνία του ματς, έχασε σημαντικές ευκαιρίες, όπως αυτή του Τόχα στο 43' αλλά το 1-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, ο Νέος Πανιώνιος κλίστηκε στα καρέ του με στόχο να κρατήσει το μηδέν στην εστία του πολύ καλού, σήμερα, Μάχο. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, με την είσοδο στο ματς των Αραβίδη και Τσεζνάουσκις με στόχο να φτάσει ο Άρης στην ισοφάριση.
Οι «κίτρινοι» έχασαν ξανά σωρεία ευκαιριών για να φέρουν το ματς στα ίσα, όπως το σουτ του Τσέζαρεκ στο 54' και του Τσεζνάουσκις στο 64'. Δείγμα της καθολικής υπεροχής του Άρη στο ματς, τα 12-0 κόρνερ των γηπεδούχων.
Παρόλα αυτά, ο Νέος Πανιώνιος πέτυχε το γρήγορο γκολ, «έκατσε» στο υπέρ του 0-1 και περίμενε τον Άρη.
Από την άλλη, η ομάδα του Τάκη Λεμονή, προσπάθησε μέσω αντεπιθέσεων, όπως αυτή του Ριέρα στο 68', να κάνει και το 0-2 και να ολοκληρώσει με το καλύτερο τρόπο την άλωση του «Κλ. Βικελίδης» για δεύτερη φορά φέτος(η πρώτη ήταν από την ΑΕΚ, 4-0).
Προς το τέλος του ματς, οι «κυανέρυθροι» προσπάθησαν να ρίξουν τον ρυθμό. Έκαναν συνεχώς καθυστερήσεις στο ματς, προκαλώντας και τις αντιδράσεις των οπαδών του Άρη και εν τέλει, με τον Κώστα Μήτρογλου να πετυχαίνει ένα πολύ όμορφο γκολ και να κάνει το 2-0, έφυγαν με τους τρεις βαθμούς της νίκης από τη Θεσσαλονίκη.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Άρης (Έκτορ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Οριόλ, Τόχα (80' Πορτίγια), Τσέζαρεκ, Κατίδης (67' Αραβίδης), Φατί, Μίσελ, Καζναφέρης (58' Τσεσνάουσκις), Χαβίτο, Λαζαρίδης.
Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Μάχο, Γιόνσον, Κοντοές, Λάτκα, Σιόβας, Όμο, Τσότσαλιτς (80' Αναστασόπουλος), Κουμορτζί (57' Γουνδουλάκης), Ριέρα, Μήτρογλου, Μπάλαμπαν (64' Σάμαρης).
Διαιτητής: Μάνταλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Μπιτσίδης (Θράκης), Μαγιάννης (Άρτας)
Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!Ο ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ!!!ΦΤΥΣΤΟΥΣ ΡΑΟΥΛ ΚΑΙ ΦΥΓΕ!!!!