Για την επιστροφή του Στίβεν Τσούμπερ και τον καθοριστικό ρόλο που ενδέχεται να διαδραματίσει ξανά στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.
Συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικα, σημείωσε ότι η επάνοδος του Ελβετού αλλάζει τα δεδομένα, καθώς τον πιστεύει πολύ ο προπονητής (και το είχε δείξει πριν τα προβλήματα τραυματισμού), ενώ δίνει τη δυνατότητα και για εναλλακτική χρησιμοποίηση του Γκατσίνοβιτς.
Όσο για τα μεταγραφικά, στάθηκε στο ενδεχόμενο ν’ απασχολήσει την ΑΕΚ κάποιος στόπερ, χαρακτηρίζοντας απαραίτητη προϋπόθεση για κάτι τέτοιο να συνδυάζει καλή ηλικία και… υπομονή ώσπου να πάρει την ευκαιρία του πίσω από Βίντα-Μουκουντί.
Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ακολουθήστε το aek365 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Αριστερό μπακ, Σέντερ μπακ , Αριστερό εξτρέμ και Φορ κανόνι ..έστω 2 απτους 4 σίγουρα και θα προτιμούσα τους δυο της επίθεσης .
Δεν ξέρω εάν έχετε παρακολουθήσει κάποιοι τους αγώνες του μουντιάλ(εγώ έχω δει το 80%).
Μου έκανε ένας παίκτης κλίκ από την ομάδα του Κατάρ,το νούμερο 11(Αφίφ),παίζει αριστερά, όχι στην γραμμή αλλά κλείνει αρκετά προς τα μέσα. Πάρα πολύ ωραίος ποδοσφαιριστής,26 ετών αλλά όταν κοίταξα στο Transfermarkt ψιλό απογοητευτηκα διότι έχει αξία 4 μύρια.
Οποιος τον είδε ασ πει την άποψη του. Και κάτι άλλο, γιατί μου φαίνεται πως ο Αλμέϊδα στην πορεία θα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δοκιμάσει τον Τζούμπερ αριστερά στην άμυνα. Και για αυτό την άποψη σας αδέρφια.
και εγώ πιστεύω ότι χρειαζόμαστε ενυσχισει στην άμυνα με έναν σέντερ Μπακ γρήγορο και νέο, έναν Έλληνα αριστερό μπακ,όπως και με ένα εξτρέμ τύπου ελιασον για δεξιά,επίσης θέλω να πιστεύω ότι στον δεύτερο γύρο θα δούμε έναν διαφορετικό τσουμπερ και επειδή θα ήμαστε πληροις με δύο τρεις παιχταραδες για ενυσχισει θα πάρουμε άνετα πρωτάθλημα.
Μιας και δεν υπάρχει επικαιρότητα λέω να γράψω κάποιες σκόρπιες σκέψεις σχετικά με το γήπεδο, την ομάδα και γενικότερα.
Έχω μάθει (ελπίζω να είναι σωστά αυτά που μαθαίνω) ότι από τη στιγμή που ανοίξουν τα μουσεία θα δεχτούν πολλές επισκέψεις από σχολεία. Έχουν ήδη κλειστεί επισκέψεις για κάποιους μήνες. Καλό θα είναι μόλις τελειώνει η επίσκεψη των παιδιών στο μουσείο να τους γίνει ξενάγηση στο γήπεδο που να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ περιλαμβάνει επίσκεψη στα αποδυτήρια και έξοδο στον αγωνιστικό χώρο όπως βγαίνουν οι παίχτες. Τα παιδιά θα εντυπωσιαστούν και πολλά απ’ αυτά θα γίνουν ΑΕΚτζήδες.
Το γήπεδο εκτός από νέο γήπεδο είναι και συνέχεια του παλιού. Στο παλιό γήπεδο έγινε μια ιστορική συναυλία του Ρόρι Γκάλαχερ. Καλό θα είναι να παίζει κάνα τραγούδι του Γκάλαχερ. Ούτως ή άλλως παίζουν ξένα τραγούδια. Ένα ή δύο από αυτά ας είναι του Γκάλαχερ. Αν ήμουν εγώ θα είχα σε κάποιο σημείο του γηπέδου και κάτι για τον Γκάλαχερ.
Έχω πει και σε παλιότερο μήνυμα ότι στην επικοινωνία η ομάδα δεν το πάει καλά. Κάτι γίνεται τώρα με Τσατάλη, Καραλή αλλά δεν φτάνει. Και οι δημοσιογράφοι όμως που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΑΕΚ δεν το πάνε καλά. Άκουγα τις προάλλες στο ράδιο τη Σαββατιάτικη μεσημεριανή εκπομπή στον γνωστό αθλητικό σταθμό και ο δημοσιογράφος της ΑΕΚ έλεγε ότι ο Μάνταλος ήταν οφσάιντ στο Φάληρο πριν του γίνει πέναλτι, ενώ τον καλύπτουν δύο παίχτες. Για κάποιο άγνωστο λόγο που δεν μπόρεσα να καταλάβω, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο ο Μάνταλος ήταν οφσάιντ. Παρότι δεχόταν μηνύματα επέμενε ότι ήταν οφσάιντ. Δεν γίνεται μόνοι μας να αδικούμε την ομάδα σε εξόφθαλμες φάσεις. Αν είναι δυνατόν!
Τέλος, η προσωπική μου γνώμη είναι να ΜΗΝ δώσουμε το γήπεδο στην Εθνική. Αν παίξει εκεί η Εθνική θα δοθεί η δυνατότητα σε πολλούς που βρίζουν το γήπεδο κάθε μέρα, να πάνε στο γήπεδο (θα είναι οι πρώτοι που θα τρέξουν για εισιτήριο) και δεν το θέλω αυτό. Παρότι αγαπώ την Εθνική όπως την αγαπάει και ο Κέτσε και θέλω να κερδίζει πάντα, δεν θέλω να έρθουν στο γήπεδο όσοι το βρίζουν.
Φίλε το άκουσα κι εγώ (μαζί με τον πατέρα μου) για το of sight! Αν είσαι δυνατόν! Καλυπτόμενος από 2 παίκτες ο Μανταλος και δημοσιογράφος να λέει (αλά αντίστροφος Λουτσεσκου) για μένα είναι of sight. Ημαρτον!!!
H ομάδα είναι 8 βαθμούς πίσω απο τον πρώτο και στα δυο τελευταία παιχνίδια έχασε 4 βαθμούς. To λεω αυτό γιατί διακρίνω εναν εφησυχασμό ...Ναι παίζουμε ωραία μπάλα όμως το ροστερ έχει περιθώρια αναβάθμισης, θα είναι τεράστιο λάθος να μην αποκτηθούν άλλες μεταγραφές. Ειδικά τώρα που οι ανταγωνιστές μας φαίνεται πως θα ενισχυθούν.
H oμαδα χρειαζεται ενα αξιοπιστο 3ο σεντερ μπακ τουλαχιστον και αξιοπιστες λυσεις και σε αλλες θεσεις. Κρυβομαστε παλι πισω απο τον Αλμειδα και μετα οταν εχουμε απουσιες λογω καρτων ή τραυματισμων που ισως φερουν απωλειες βαθμων τοτε τι θα λεμε. Βοηθηστε τον ανθρωπο να δουλεψει σκληρα ,θα χρειαστουν αξιοπιστα εξτρα εργαλεια.