2 ΣΧΟΛΙΑ

«Θύμιζε διεξαγωγή αγώνα τοπικού πρωταθλήματος σε ένα χωριό», λένε στον Ολυμπιακό

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ μετέφερε τα παράπονα της πειραϊκής ομάδας

Στον Ολυμπιακό γκρινιάζουν για τη διαιτησία του Μαρτσίνιακ, στο ματς με τη Γουλβς, ενώ, όπως υποστηρίζουν, ο αγώνας θύμιζε τοπικό πρωτάθλημα σε χωριό.

Τα παράπονα της πειραϊκής ομάδας μετέφερε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ: Μιλώντας στην Cosmote TV, ο Νίκος Γαβαλάς τόνισε: "Εκφράζουμε τα έντονα παράπονα που υπάρχουν για τον διαιτητή του αγώνα. Υπάρχουν φάσεις που οι αποφάσεις του προκαλούν προβληματισμό. Φάσεις που ζητήσαμε πέναλτι , υπάρχουν φάσεις στον πειθαρχικό έλεγχο που προκαλούν προβληματισμό και ανοίγουν κουβέντα.

Μέσα σε όλα, μας προκάλεσε προβληματισμό και κάτι άλλο. Υπήρχαν στιγμές που δεν υπήρχαν μπάλες γύρω από το γήπεδο, πολλές καθυστερήσεις. Η διεξαγωγή του αγώνα δεν θύμιζε ευρωπαϊκή αναμέτρηση. Υπήρχαν στιγμές που θύμιζε διεξαγωγή αγώνα τοπικού πρωταθλήματος σε ένα χωριό. Ίσως είναι αδόκιμος ο όρος που χρησιμοποιώ, αλλά θέλω να δείξω το μέγεθος του προβλήματος".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
lycourgos - 7/8/2020 12:39

Ένσταση χτες!

MinO21 - 7/8/2020 09:22

ΑΙΩΝΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΣ... παντα του φταίνε οι αλλοι και ποτε δεν αναρωτιουνται αν για τα χαλια τους ειναι υπευθυνοι αυτοι

ΕΠΟΜΕΝΟ