0 ΣΧΟΛΙΑ

Ο Στίβεν Κινγκ έκανε πρόταση στο Netflix να κάνει σειρά το Under The Dome

Ο συγγραφέας ακόμα δεν έχει... χωνέψει τη μεταφορά του βιβλίου του από το CBS


Πρόταση στο Netflix μέσω Twitterέκανε ο Στίβεν Κινγκ, για να μεταφέρει σε σειρά το βιβλίο του «Under The Dome» («Ο Θόλος» στα ελληνικά).

Ο Στίβεν Κινγκ είναι μεγάλος φαν του Netflix και έχει πολλές φορές εκθειάσει παραγωγές του, όπως το «Bird Box» και τη σειρά «The Haunting of Hill House».

Έτσι, μιας και η μεταφορά του βιβλίο του τις σεζόν 2013-2015 από το αμερικανικό δίκτυο CBS δεν ηταν και η καλύτερη μας και δεν είχε ιδιαίτερη επαφή με τα όσα έλεγε το βιβλίο έχει μείνει ο… καημός στον Κινγκ.

Έτσι, ανέβασε ένα tweetστο οποίο πρότεινε στην πλατφόρμα streaming να ξανακάνει σειρά το «Under The Dome» αρχίζοντάς το από την αρχή!

Η υπόθεση του βιβλίου του Κινγκ έχει ως εξής:

Είναι ένα ήσυχο φθινοπωρινό πρωινό στη μικρή πόλη του Τσέστερ'ς Μιλ. Η Κλοντέτ Σάντερς κάνει μάθημα αεροπλοΐας, η κυρία Έβανς φροντίζει το λαχανόκηπό της, ο Ντέιλ Μπάρμπαρα ετοιμάζεται να φύγει μακριά με οτοστόπ... Ξαφνικά, ένα αόρατο φράγμα περικλείει την πόλη. Γίνεται τόσο απότομα, που το χέρι της κυρίας Έβανς κόβεται στα δύο ακριβώς πάνω στο όριό του. Το αεροπλάνο της Κλοντέτ συντρίβεται στα τοιχώματά του. Κι ο Ντέιλ δεν μπορεί πια να πάει πουθενά. Τίποτε δεν περνάει το Θόλο...

Κανείς στο Τσέστερ'ς Μιλ δεν ξέρει τι ακριβώς είναι αυτό που τους απέκοψε από τον υπόλοιπο κόσμο, από τι προήλθε, ούτε πώς μπορούν να το διαπεράσουν. Αλλά ένας φανατικός και αδίστακτος άνθρωπος, ο Τζιμ Ρένι, βλέπει στο Θόλο την τέλεια ευκαιρία για να υποτάξει την πόλη στην παρανοϊκή εξουσία του.

Ενώ όλες οι προσπάθειες του έξω κόσμου να σπάσουν το φράγμα αποτυγχάνουν, ο Ντέιλ και οι λιγοστοί σύμμαχοί του προσπαθούν να αντιταχθούν στο καθεστώς τρόμου που επιβάλλει ο Ρένι. Και στο μεταξύ, τα τρόφιμα μειώνονται, το νερό και ο αέρας λιγοστεύουν. Ο χρόνος λιγοστεύει για όσους βρίσκονται κάτω απ' το Θόλο...


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ