Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Άρης συμφώνησε με τον Χατζηδάκη αλλά δεν θέλει να πληρώσει την ΑΕΚ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως θα πρέπει να αποζημιωθεί για να φύγει ο παίκτης


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Πρόταση στον Μανώλη Χατζηδάκη έχει καταθέσει ο Άρης και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει συμφωνία. Ο Έλληνας σέντερ όμως έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ έως το καλοκαίρι του 2026. Η Βασίλισσα ξεκαθάρισε πως για να πάει στον Άρη θα πρέπει να πληρωθεί το buy-out του .

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν θέλει να πληρώσει αποζημίωση για τον Χατζηδάκη κάτι όμως που σημαίνει ότι η μεταγραφή δεν θα προχωρήσει.

Την φετινή σεζόν ο Χατζηδάκης έχει αγωνιστεί σε 12 παιχνίδια της Basket League, σκοράροντας κατά μέσο όρο 2.5 πόντους και παίρνοντας 1.5 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ