Για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στο Περιστέρι την Κυριακή μίλησε ο Ζοάν Πλάθα.
Αναλυτικά ο τεχνικός της Βασίλισσας είπε στο aekbc.gr: «Ξέρω, ότι η αναμέτρηση θα είναι δύσκολη, με βάση και την ποιότητα των παικτών του Περιστερίου, αλλά και του προπονητή τους. Πρόκειται για μία καλή ομάδα και το ξέρουμε καλά, μιας και ηττηθήκαμε δύο φορές στην προετοιμασία. Το γεγονός, ότι την αντιμετωπίζουμε στην έδρα της, το κάνει ακόμη πιο δύσκολο για εμάς. Γι’ αυτό, θα πρέπει να παρουσιάσουμε σταθερότητα στην απόδοσή μας, να είμαστε συνεπείς από το τζάμπολ μέχρι το τέλος. Αν δεν το κάνουμε αυτό για σαράντα λεπτά, τότε θα έχουμε πρόβλημα.
Σε ερώτηση για τη θέση που θα βρίσκεται η «Βασίλισσα» στο τέλος του πρώτου γύρου, μετά τον αυριανό αγώνα, ο κόουτς απάντησε:
«Ο κόσμος πάντα θέλει και απαιτεί να κερδίζουμε. Δεν είμαστε, όμως στη Ντίσνεϊλαντ. Είναι λογικό να κάνουμε και ήττες. Βέβαια, οι ήττες διαφέρουν μεταξύ τους. Κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ήμασταν ανταγωνιστικοί μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Στη συνέχεια, κυρίως απέναντι στον Άρη, αλλά και απέναντι στον Προμηθέα στην Πάτρα, δεν κάναμε κάποια πράγματα καλά και χάσαμε. Υπάρχουν και οι ήττες στους αγώνες με Λαύριο και Λούντβιγκσμπουργκ που παλέψαμε έως το τέλος, αλλά δεν καταφέραμε να πανηγυρίσουμε τη νίκη. Αύριο, θεωρώ, ότι ο αγώνας δεν θα κριθεί στους είκοσι ή τριάντα πόντους, αλλά οι δύο ομάδες θα είναι κοντά στο σκορ. Θέλουμε να είμαστε σοβαροί και να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο, τον νέο παίκτη (Λοβ) του Περιστερίου, καθώς είναι σίγουρα πολύ επικίνδυνη μονάδα. Ελπίζουμε στο τέλος, να είμαστε εμείς αυτοί, που θα χαμογελάσουμε».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Στη Disneyland θα είμασταν αν ζητούσαμε νίκες με Βάζελο και Γαύρο. Δεν είναι ουτοπικό να ζητάς νίκε από Περιστέρη, σκουληκΑρη και Λαύριο