Στο πρόσωπο του Ιορδανού διεθνή επιθετικού, Οντάι Αλ Σαϊφί φαίνεται να βρίσκει ο Βολφ τη λύση για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής της ομάδας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, η Ξάνθη έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή ενώ για την απόκτησή του θα δαπανήσει περίπου 800.000 δολάρια.
Ο 23χρονος επιθετικός (26 Απριλίου 1986) σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΦΙΦΑ δήλωσε :
«Είχα πολλά προβλήματα στην προηγούμενη ομάδα μου, αφού αγωνιζόμουν ως αμυντικός χαφ. Περιμένω να είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα στην Ελλάδα. Τα πάντα είναι άψογα οργανωμένα. Μετά απ' αυτή τη συμφωνία, είμαι βέβαιος ότι θα γίνει πιο προσιτή η αγορά της Ιορδανίας για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
