Σεμπάστιαν Σάχα: 6
Δεν ευθύνεται στα δύο γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ. «Καθάρισε» τρεις περιπτώσεις όταν η μπάλα «έκαιγε» στον αέρα, ενώ έβγαλε και δύο καλά σουτ των παικτών του ΠΑΟΚ. Καλή εμφάνιση από τον Αργεντινό πορτιέρο, αλλά όταν η ΑΕΚ χάνει και δέχεται δύο γκολ τίποτα από αυτά δεν μετρά.
Χρήστος Πατσατζόγλου: 3
Παίκτης χωρίς ψυχή. Δείχνει σαν να μην έχει διάθεση να παίξει. Αγωνίστηκε ως δεξί μπακ σε όλο το παιχνίδι και φέρει τεράστια ευθύνη στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ καθώς επιτρέπει στον Βιεϊρίνια να κατεβάσει τη μπάλα, να την κάνει πάλι δική του ενώ είχε χάσει λίγο το κοντρόλ, να βγάλει τη σέντρα (που έκανε γκολ ο Φωτάκης). Όλα αυτά σε μικρό χώρο και μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ. Εκτός αυτού, αντιμετώπισε τεράστια προβλήματα από τον Πορτογάλο που έκανε πάρτι από την πλευρά του.
Παναγιώτης Λαγός: 4
Με την απουσία του Νταντόμο και δεδομένου ότι ο Χιμένεθ δεν δείχνει να εμπιστεύεται τον Καράμπελα, αγωνίστηκε ξανά ως αριστερό μπακ. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχε τεράστια προβλήματα από τον Ελ Ζαρ. Στην επανάληψη κατάφερε κάπως να τον περιορίσει όμως βρήκε ξανά τον... μπελά του σε δύο περιπτώσεις. Στο δεύτερο γκολ χάνει τον Βιεϊρίνια που σουτάρει το γκολ της νίκης. Δείχνει κουρασμένος στα τελευταία παιχνίδια και ανάγκη να πάρει ανάσες.
Κώστας Μανωλάς: 6
Δεν υπάρχει καμία αποβολή, στη φάση που κάνει το τάκλιν και ως εκ τούτου δεν μπορεί να του καταλογίσει κανείς τίποτα. Από εκεί και πέρα η γενική του παρουσία ήταν μέτρια. Προσπάθησε και περιόρισε τον Σαλπιγγίδη ο οποίος δεν φάνηκε, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις έβγαλε πάθος στις «μονομαχίες» του κόβοντας επιθέσεις του ΠΑΟΚ.
Κριστιάν Νασούτι: 5
Προσπάθησε όσο μπορούσε να κόψει τις μπαλιές του ΠΑΟΚ, έκανε ένα λάθος στο πρώτο ημίχρονο και η αλήθεια είναι ότι τα έδωσε όλα στο γήπεδο. Ο Αργεντινός κάλυψε χώρους και καθάρισε φάσεις, παρά την πίεση που δέχθηκε, αλλά πολλές φορές φάνηκε να χάνει την θέση του και να είναι εκτός φάσης. Δεύτερο σερί ματς πήρε την ίδια ανόητη κάρτα. Με Μανωλά - Δέλλα τιμωρημένους θα παίξει και στην Καβάλα.
Γρηγόρης Μάκος: 5
Φέρει ευθύνη στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ, καθώς δεν ακολουθεί τον Φωτάκη με αποτέλεσμα να εκτελέσειτον Σάχα βάζοντας μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους. Σε τέτοιες περιπτώσεις δείχνει να έχει πρόβλημα αντίληψης του χώρου και η ομάδα το έχει «πληρώσει» από χαφ αντιπάλων που έρχονται από το κέντρο. Από εκεί και πέρα, έτρεξε πολύ στο κέντρο, έδωσε πολλές μονομαχίες, έβγαλε πάθος στο γήπεδο. Μέτριος στο πρώτο 45λεπτο, ανέβηκε στο δεύτερο.
Σάββας Γκέντσογλου: 6
Είχε τρεξίματα στο γήπεδο, προσπάθησε να καλύψει χώρους, όμως δεν μπορούσε να... επιβληθεί του αντιπάλου. Το παιχνίδι πήγε στη δύναμη και το συγκεκριμένο στοιχείο δεν αποτελεί προσόν του. Η ομάδα είχε την ανάγκη να περάσει μπαλιές μπροστά, το έκανε ένα διάστημα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά από εκεί και πέρα οργανωτικά τίποτα αφού ως «κόφτης» έπαιζε πολύ πίσω. Μετά την αποβολή Μανωλά πέρασε αναγκαστικά στόπερ.
Λεονάρντο 7
Όταν η μπάλα «έκαιγε» πήρε την ευθύνη και εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι κάνοντας το 1-1. Στο πρώτο μέρος περίμενε περισσότερα ο Χιμένεθ από αυτόν οργανωτικά, όμως σπάνια η μπάλα έφτανε στα πλάγια και όταν πήγαινε δεν είχε καλές επιλογές. Σίγουρα θα μπορούσε να αγωνιστεί καλύτερα, δεν πρέπει όμως να λησμονούμε ότι μέχρι και την Παρασκευή η συμμετοχή του ήταν αμφίβολη λόγω τραυματισμού.
Ρότζερ Γκερέιρο: 4
Δεν είχε την απόδοση των προηγούμενων αγώνων. Αγωνίστηκε έχοντας ουσιαστικά ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Τζιμπούρ. Δεν κατάφερε ωστόσο να βοηθήσει. Δεν κράτησε μπάλα, δεν πέρασε μπαλιές μπροστά. Έδωσε μονομαχίες, όμως τίποτα παραπάνω. Ενδεχομένως να επηρεάστηκε και από το τραυματισμό του στο κεφάλι στο 4', όπου αναγκάστηκε να κάνει ράμματα. Μέτρια εμφάνιση, που κόστισε πολύ στην ΑΕΚ στο κέντρο...
Ισμαέλ Μπλάνκο: 6
Αγωνίστηκε και πάλι ως δεξί χαφ. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι η θέση του. Προσπάθησε ωστόσο να βοηθήσει την ομάδα όσο μπορούσε, κυρίως αμυντικά, διότι η ΑΕΚ είχε πρόβλημα στην επίθεση. Ο Πατσατζόγλου πρέπει σίγουρα να του πει «ευχαριστώ» διότι πολλές φορές τον... ξελάσπωσε. Ο Χιμένεθ τον έριξε στην επίθεση για 10 λεπτά στην επανάληψη και στο 66' τον αντικατέστησε.
Ράφικ Τζιμπούρ: 7
Αναγκαστική ήταν η αλλαγή του Ράφικ Τζιμπούρ στο 72'. Μέχρι τότε στον Αλγερινό πιστώνεται το κερδισμένο πέναλτι στο 67' όταν με την εξυπνάδα του κυνήγησε τη φάση και πρόλαβε τον Κρέσιτς στην έξοδο, ο οποίος και τον ανέτρεψε καθαρά. Σε αυτή τη φάση ο Τζιμπούρ τραυματίστηκε στον ώμο. Ως τότε έδωσε μάχες, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος και δεν πήρε μπαλιές. Μόνος και πολύ νευρικός...
Νέιθαν Μπερνς: 4
Δεν φάνηκε στο παιχνίδι ούτε μία φορά από την θέση του δεξιού χαφ. Δεν ακούμπησε μπάλα, παρά μόνο έτρεξε λίγο και έδωσε κάποιες αμυντικές βοήθειες. Μόνο και μόνο γι' αυτό παίρνει βαθμό, αφού δείχνει... λίγος για τέτοιο επίπεδο.
Νίκος Λυμπερόπουλος: 5
Μετά από 1,5 μήνα περίπου ο «Λύμπε» επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους. Αγωνίστηκε ως αλλαγή στη θέση του Μπλάνκο και θα μπορούσε να βάλει τη σφραγίδα του στο 97' όταν στο φάουλ του Λεονάρντο λίγο έλειψε να βρει τη μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα. Όσο διάστημα αγωνίστηκε φάνηκε επηρεασμένος από την αποχή του.
Παντελής Καφές: 5
Πέρασε στη θέση του Τζιμπούρ, ωστόσο η είσοδός του στο παιχνίδι έπεσε χρονικά με την αποβολή του Μανωλά. Λίγα πράγματα πρόλαβε να κάνει και δεν φάνηκε καθόλου οργανωτικά.
Μανόλο Χιμένεθ: 5
Το πρώτο κακό ματς του Ισπανού στην ΑΕΚ. Πολύ μέτρια η ομάδα του, δεν έκανε φάσεις και οι αποφάσεις του να μείνουν στον πάγκο Καφές και Δέλλας «κόστισαν» πολύ. Ωστόσο, η κούραση και η έλλειψη επιλογών δεν είναι δική του ευθύνη... Ισως ο Καφές να μπορούσε να παίξει, εν αντιθέσει με τον Δέλλα που είναι άλλο σκαρί. Περισσότερο επηρέασε όμως η άνευρη στο κέντρο ΑΕΚ και η ακίνδυνη επιθετικά. Ούτε μία φάση οργανωμένη στην αντίπαλη άμυνα που είχε Μαλεζά, Τσιρίλο, Σακελλαρίου και Μπουσαϊντί. Σίγουρα αυτό το ματς θα βοηθήσει την ΑΕΚ για την συνέχεια, όπως και τον Χιμένεθ. Αλλωστε η ήττα είναι γεγονός πια και οι αγώνες με Καβάλα και Ολυμπιακό δεν μοιάζουν με «τελικοί», αλλά είναι επί της ουσίας...
Ο Ισπανός τεχνικός έχει καλή σχέση με τους παίκτες του, αυτοί τον εμπιστεύονται, αλλά αυτό δεν φτάνει για τέτοια ματς. Σε ένα μήνα η ομάδα δεν αλλάζει, δεν μπορεί να μάθει αυτά που θέλει ο Χιμένεθ και σίγουρα θα κουβαλά τα καλοκαιρινά... εγκλήματα. Η επιστροφή Σκόκο με την Καβάλα, όπως και αυτή του Λυμπερόπουλου είναι πολύ σημαντικές και αλλάζουν την ΑΕΚ επιθετικά. Λιγότερο του Γιάχιτς και του Γεωργέα. Ωστόσο, οι απουσίες του Δέλλα και του Μανωλά είναι πολύ σημαντικές. Περισσότερο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εκεί που θα κριθούν πολλά για την ΑΕΚ. Αν όχι όλα. Και εκεί ο Χιμένεθ και οι παίκτες του δεν θα έχουν άλλες «δικαιολογίες».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Το μόνο για το οποίο έχω να κατηγορήσω τον Μανόλο, είναι το ότι άφησε στον πάγκο τον Καφέ. Τόσο καιρό με έβριζαν γιατί στήριζα Μπάγεβιτς και κατηγορούσα τους παίχτες. Το ίδιο θα κάνω και τώρα. Πολύ μικρή εώς ανύπαρκτη η ευθύνη του Χιμένεθ. Η ΑΕΚ με αυτό το υλικό και ο Μουρίνιο να έρθει μία τρύπα στο νερό θα κάνει. Αν δεν αλλάξει το ρόστερ κατά 60-70% δεν κάνουμε τίποτα. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να φτιάξεις ομάδα αν δεν έχεις μπακ που να ξέρουν μπάλα και ένα τουλάχιστον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αμυντικό χαφ που να τρώει σίδερα. Η ΑΕΚ δεν έχει τίποτα από αυτά. Και όταν λέω κατηγορώ τους παίχτες, εννοώ τη δικοίκηση που τους έφερε. Γιατί με τα χρήματα που έδινε δεν μπορούσαν να γίνουν καλύτερες επιλογές.
δεν νομίζω ότι το υλικό είναι για πέταμα. απλά δεν υπάρχουν μεγάλοι παίχτες να πάρουν την ομάδα πάνω τους στα δύσκολα. δηλαδή θεωρώ ότι λαγός και λεονάρντο και γκέντζογλου και μάκος και μανωλάς δεν είναι άμπαλοι απλά είναι καλοί ρολίστες. δεν είναι όμως τζαβέλλας μανιάτης κατσουράνης (αν και σε πτώση) λέτο ριέρα ντουντού κλπ κλπ επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε εμάς δεν παίζουν και στις άλλες ομάδες τους θέλουν. ο τόζερ πχ ενώ είχε κάνει κάποια καλά παιχνίδια και πίστεψα ότι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βρήκαμε τον νέο τσάρτα (μεγάλη κουβέντα!) δεν συνέχισε έτσι. τώρα παίζει σε καλύτερο πρωτάθλημα και ομάδα από μας. ο πλιάτσικας που τον βρίζαμε επίσης. λες να πάρουν τον γκέντζογλου στην ιταλία και να αρχίσει να παίζει????ο μόρας άλλο ένα παράδειγμα που έφυγε σαν αποτυχημένος κ έπαιξε μπάλα (ο καπετάνος θεωρείται ο καλύτερος ξένος που έχει περάσει στη ρουμανία) γιατί σε εμάς δεν παίζουν δεν καταλαβαίνω εκτός από το ότι χρειαζόμαστε και κάποιους πραγματικά μεγάλους παίχτες και το κυριότερο διοίκηση και προπονητή.
Ένα τσούρμο άτεχνων, δυστυχισμένων ποδοσφαιριστών, που αδυνατεί να δημιουργήσει έστω μια ευκαιρία, με την έλευση Χιμένεθ μετατράπηκε σε ένα τσούρμο άτεχνων, συνήθως τραυματισμένων αλλά ευτυχισμένων ποδοσφαιριστών, που αδυνατεί να δημιουργήσει έστω μια ευκαιρία.
k se merikous eftaige mono o prwhn...
Χαχαχαχα! Αν μη τι άλλο, εμείς οι ΑΕΚτζήδες έχουμε χιούμορ...(πικρό αλλά εύστοχο!)
mvp o patsatzoglou,vre oust apo dw ampale-pou8eniadh-asxete-den kaneis oute gia dhterma....ou na mou xa8eis sapie.....den symfono me to 4 tou gereiro,htan o monos kinhtikos kai prospa8ouse monos ,se mia kleisth amuna,mvp blanco etsi gia na tou alksete 8esh,ante apo dw
Χθες ημασταν για τα πανηγυρια....ουτε παικτες ουτε πρπονητης αλλα κυριως ουτε διοικηση .....οι παικτες ειναι λιγοι και το σπουδαιοτερο χλεχλεδες .....αν θελεις να λεγεσαι μεγαλη ομαδα δεν μασας ριχνεις 3 τεμαχια και τελος....μην κρυβομαστε πισω απο τα δακτυλα μας παικτες που δεν καταλαβαινουν μια ΔΕΝ εχουμε.....παγκος αλλου για αλλου ......δεν ξερω αν ο Μουρινιο τον θεωρει ξυπνιο αλλα χθες δεν μου φανηκε να ηταν στον παγκο ο μυταρολας....εχει παντως τα περισσοτερα ελαφρυντικα ........αυτο που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δεν καταπινεται με τιποτε ειναι η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ της διοικησης.....ειναι μια διορισμενη διοικηση που ΔΕΝ πιστευει αυτο που κανει......συμβιβασμενη να ζει στην σκια στην νοοτροπεια του τζαμπα μαγκα στα μαιμουδισματα (καλα ρε προεδρε απο τις μαγκιες των χοντρων τους μπραβους ζηλεψες;;;;;)...λοιπον ρε μαγκες καταλαβετε το ....αλλο προεδρος με @@χιδια και αλλο @@χιδια προεδρος......και κυριως ας το καταλαβουν οι εχοντες.....καλο το νοικοκυριο και τα προπονητικα αλλα η δουλεια δεν παει ΜΟΝΟ μ αυτα ....θελει παραδες που λενε και στην πατριδα σας......ριξτε κανα φραγκο στο καραβι γιατι τα στραλια σαπιζουν......και αν σαπισουν τα στραλια παει και το αλμπουρο...... Α και κατι για μας ....5-6000 @@λακες καθε Κυριακη (εις εξ αυτων κα 'γω) δεν λεει τιποτε......και οι δικαιολογιες του τυπου δεν παω γηπεδο γιατι δεν γουσταρω τον Σερβο τον Ντεμη τον Χατζημουσια την Οριτζιναλ τον διπλανο μου τον Σκοκο τον Πατσα τον Μπλανκο ......ειναι απλα Μα@@κιες.....πριν και πανω απ ολα η ΑΕΚ......
ΠΡΟΣ ΑΕΚ365:ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΟΥΜΕΡΑΚΙΑ ΑΠΛΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΟ imdb ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Εσυ λες Εγω λεω Σεμπάστιαν Σάχα: 6 5 Χρήστος Πατσατζόγλου: 3 - 3 Παναγιώτης Λαγός: 4 2 Κώστας Μανωλάς : 6 6 Κριστιάν Νασούτι: 5 2 Γρηγόρης Μάκος: 5 5 Σάββας Γκέντσογλου: 6 - 2 Λεονάρντο 7 6 Ρότζερ Γκερέιρο: 4 -4 Ισμαέλ Μπλάνκο: 6 0 Ράφικ Τζιμπούρ: 7 5 Νέιθαν Μπερνς: 4 1 Νίκος Λυμπερόπουλος: 5 5 Παντελής Καφές: 5 6 Μανόλο Χιμένεθ: 5 0 ( και το μειον το γλειτωωει μονο και μονο γιατι οι συγκιριες τον αναγκασαν και εκανε καποιες αλλαγες )
εισαι αστειος,,,δεν θα σχολιασω την βαθμολογια κανενος αλλου εκτος απο του μπλανκο γιατι με το που την ειδα επαθα ΣΟΚ... τον βαζει δεξι χαφ ενω ολοι ξερουμε οτι δεν εχει ικανοτητα να παιξει εκει,,και εσυ του βαζεις 0 γιατι? τι μπορουσε να κανει και δεν το εκανε? να παρει την μπαλα και να κατεβει την πλευρα??? Ηταν ο μονος που επαιζε και ειχε παθος, εκανε οτι μπορουσε, μπορει να ειχε και πιο πολλα κοψιματα απο ολους τους αμυντικους μας μαζι!!! ειδικα στο 1ο ημιχρονο ηταν ο μονος που υπηρχε στο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γηπεδο..
Καλα , αμα ειμαι αστειος γελα ... Αλλα για απαντησε μου και πες μου δηλαδη τι εκανε , που εκανε οτι μπορουσε ??? απλα ετρεχε πανω κατω ...και ?? Εκανε καμμια ασιστ της προκοπης ? καμμια διεισδυση τιποτα ? Ελα ρε συ , ειναι στασιμος τα τελευταια χρονια , ο ανθρωπος ειναι αμπαλος τι να λεμε τωρα? Τον εβγαζε ο Λυμπε και ο Ριβαλντο 2 χρονια πρωτο σκορερ και τον καναμε θεο....Αν ηταν ικανος θα ειχε και ζητηση , αλλα δεν βλεπω να καιγετετε και κανενας για να τον αγορασει , μπας και βγαλουμε τη χασουρα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μας.... Ας τον κανουνε αμυντικο να τελειωνουμε αμα σ'αρεσε γιατι ειχε περισσοτερα κοψιματα απ'ολους τους αμυντικους μας μαζι οπως λες....
συμφωνώ απόλυτα, εκτός ίσως τον μανωλά που θα μπορούσε να πάρει 4 και για την συνολική εικόνα, αλλά και για το αχρείαστο φάουλ της άδικης κόκκινης.
Αν προσεξεις τη φαση καλα , ο Μανωλας μια χαρα πηγαινε , η μπαλα ομως τον πουλησε , εκανε γκελ σε ενα μπουκαλι και αναπηδησε . Γι'αυτο το 6 πηγαινει ως επιβραβευση γι' αυτη την ατυχια αυτη.... Να καταλαβω οτι αυτο δεν μπορουσε να το καταλαβει σε κλασματα δευτερολεπτου ο Κακος , αλλα απ' ευθειας κοκκινη?? Κριμα και αδικο.....
Σαββας γκεντσογλου:6??????/ που?στο ζελε?η στα τατουαζ? μην αποπροσανατολιζεται τον κοσμο....ματια εχουμε και βλεπουμε...στο χθεσινο παιχνιδι θα προτιμουσα να ηταν ανυπαρκτος και να μην ακουμπουσε καθολου την μπαλα γιατι οποτε την ακουμπουσε ηταν ασσιστ για τον ζμπαογκ..δωστε τον στην τζενοα με 1.2 ευρω και κλειστε τον σκοκο μ αυτα τα χρηματα γιατι δεν μας βλεπω καλα χωρις αυτον...ΞΥΠΝΑΤΕ!
Ο Λαγός δεν μπορεί να παίξει ούτε σε ομάδα της ΄Γ Εθνικής. Ο Πάτσα πρέπει να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Οσον αφορά τον Μπλάνκο είναι επί σειρά παιχνιδιών ο καλύτερος μας παίκτης,και ο μόνος που τρέχει απ την αρχή μέχρι το τέλος ακόμα κι αν παίζει δεξί χαφ.
Ο ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ ΟΧΙ 3 ΓΙΑ -3 ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ......ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ?????100000 ΦΟΡΕΣ Ο ΑΡΓΥΡΙΟΥ!!!!! ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ Ο BLANCO ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΥΡΙΖΕ ΚΑΙ ΜΑΡΚΑΡΕ!!!!!!!!!ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΠΩΣ Ο BLANCO ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ.....ΠΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΟΣΜΕΕΕΕΕΕ.....ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΝ!!!!!!!!!
Φιλε , οσοι ειναι φιλοτιμοι , ας πανε καλυτερα να δουλεψουνε κανα φιλανθρωπικο οργανισμο , η ομαδα εχει αναγκη απο παιχτες που να ξερουνε μπαλα ....και ο Μπλανκο ειναι ασχετος , πολυ τρεξιμο για το τιποτα ... Ας πηγαινε να τρεξει στο Μαραθωνιο τις προαλλες , στην Τουμπα βρηκε να παει να τρεξει???
Ο ΠΑΤΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΠΑΓΚΟ.....ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΣ!!!! ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΑΡΓΥΡΙΟΥ!!!!
οθτε καν στον παγκο!ΕΞΕΔΡΑ απο χθεσ κιολασ!
" Σάββας Γκέντσογλου: 6 " Όχι, 56... Ποσες φορές πηγαμε να φάμε γκόλ εξαιτίας του χθές επειδή δεν μπορεσε να ΚΑΝΕΙ ΚΟΝΤΡΟΛ? Ματια έχουμε, μην γράφετε ψέμματα. Ουτε για Κάκους να γράφετε. Ειμασταν ανύπαρκτοι. ΑΕΚ σημαίνει ΕΠΙΘΕΣΗ όχι αυτα τα αίσχη με τον Πάοκ κιόλας. ΠΑΡΤΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ, 2 ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΜΠΑΚ. ΞΕΚΙΝΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ 3 ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ το 1 ναναι ο Δέλλας που ξερεις οτι δεν βγάζει όλα τα μάτς. ΘΕΣ ΕΝΑ ΑΜ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΑΦ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΚΥΛΙ και πας κ μου παίρνεις τον ΝΤΙΟΠ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΡΟΥΤΑ. ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΕΝΤΕΡ. ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΙΒΙΤΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΑΙΧΤΕΣ, που μου φερατε τον Γκρεταρσον να γινει τεχν διευθυντής στην πλατη της ΑΕΚ. Ολοι στην πλάτη μας κανουν καριέρα. ΕΧΩ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΡΕ. ΤΙ ΣΤΟΜΑΧΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΡΕ, ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΝΥΣΑΦΙ ΡΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ.
Φιλε μου συνφωνω απολυτα μαζι σου!!ειναι δυνατον να ειναι ο ΚΑΡΝΤΟΣΟ ελευθεροσ κ να μην κινουμαστε ν ατον παρουμε?κ μην μου πεισ οτι δεν κανει γι αυτην την ομαδα!καλυτεροσ απο τον Ντιοπ ειναι...Αν ειχαμε κεντρο αυτον τον μακο κ τον καφε θα ημασταν μια χαρα..ασε που ο ΚΑΡΝΤΟΣΟ ηθελε κ πιο λιγα απο τον Ντιοπ..αλλα ολα ειναι θεμα σκαουτινγκ!εχεισ απολυτο δικιο σε οτι λεσ..ο Ιβιτσ τουλαχιστον εφερε καλα παικτακια κ ειναι κ πιο δικτυωμενοσ απο τον Γκρεταρσον..Ειχαμε κ τον Αραουχο εφυγε κ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αυτοσ..Ηταν να παρουμε τον αλλον τον ΝΙγηριανο ο οποιοσ παιζει πολυ καλα κ πηραμε Ντατομο...ΤΟ θεμα δεν ειναι οτι δεν Μπορουν αλλα ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ....!Αυτο πιστευω τα τελευταια 3 χρονια!!
pros aek365 posa eipame oti dinei i jenoa gia genzoglou 1.2 apo to ayti kai sto aerodromio. saxa 7 patsa-3 lagos 4 manolas 6 nasouti 5 gereiro 0
Ποτε ηταν καλος ο Γκερερο? Αυτοσ ουτε στους παλαιμαχους δεν μπορει να παιξει. Δεν εχω δει πιο αρφο αθλητη.
Paides oso poio grigora katalaboume oti xasame dikaia toso poio grigora tha 3upnisoume apo to luthargo.Oso gia ton kako prospathise na kratisei stin arxi to paixnidi makria apo kartes alla tou 3efige sto telos,oso gia tin kokkini sto manola nta3ei den tin a3ize alla kalutera pou xasame giati den tha antexa kanenan na erxete na mou leei oti pirame to match me ti dietisia,kalutera na fwnazw egw para na me giouxaroun oi alloi
ποιον παγκο?????Απο εκει που ηρθε και γρηγορα ο Πατατατζογλου...
6 στο γκετζόγλου. αν είναι δυνατόν!!! Δεν μπορεί να κάνει ένα κοντρόλ και τρώμε γκολ. Σταματήστε επιτέλους να κριτικάρετε τους ποδοσφαιριστές, και το προπονητή μόνο κακό κάνει.
Καπετανάκο μεγάλη συμφορά σε βρήκε απο τότε που παραιτήθηκε (σωστά) ο Μπάγεβιτς. Δέν έχεις σε ποιόν να τα φορτώσεις όλα και αναγκάζεσαι να βάζεις 6αρι ακαι 7αρια στα σαπάκια χαχαχαχαχαχα
το εξαρι στον γκεντζογλου ειναι καραμπινατη διαπλοκη... κολληταρια ειστε;;;; χαχαχαχαχαχαχα
ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΟΣΦΠ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΥΣΕΙ SCOCCO ΤΖΕΜΠΟΥΡ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ . ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΣΕ ΝΤΕΡΜΠΙ 6.000 ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ ΜΕΤΑ, ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΗΘΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΕΥΘΗΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ . ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΙΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ . ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΙΜΝΑΖΟΝ ΝΕΡΑ ΜΙΠΟΣ ΞΥΠΝΙΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΚΑΡΠΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΙΟΣ 5 ΤΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙ 4 ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ . ΤΟ 90% ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑΝ , ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ 1990 - 1994. ΑΝ ΕΞΕΡΕΣΕΙΣ SCOCCO , ΤΖΕΜΠΟΥΡ , ΛΥΜΠΕ , ΜΑΝΩΛΑ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΗΡΑΚΛΗ-ΛΑΡΗΣΑΣ-ΚΤΛ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΛΛΑ ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ... ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΞΕΒΡΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΑΕΚ365 ΜΑΣ ΕΝΟΙΜΕΡΩΝΕΙ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ .... ΥΜΑΡΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ
"Το πρώτο κακό ματς του Ισπανού στην ΑΕΚ. Πολύ μέτρια η ομάδα του, δεν έκανε φάσεις..." Δηλαδή ο μανόλο στους υπόλοιπους αγώνες, έστηνε την ομάδα αριστοτεχνικά, κοουτσάριζε τέλεια και η ομάδα έκανε φάσεις; Όταν π.χ. ξεκίναγε τον αγώνα στην Ολλανδία χωρίς τον Τζιμπούρ, έκανε επίδειξη υψηλής τακτικής; Οκ, μέχρι τώρα έλεγα συνέχεια ότι αυτό το υλικό έχουμε, τί να κάνει ο προπονητής. Αλλά με ΑΥΤΟΝ τον προπονητή που μην ξεχνιόμαστε ξέκανε όλους τους παίκτες στην προπόνηση, με ζώνουν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χοντρά τα φίδια για τη συνέχεια.
ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΥΤΟΣ Ο Μ...ΟΛΟ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ?ΗΡΘΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Η ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ?ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΧΘΕΣ?ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΞΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΠΑΛΛΑ??? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙ ΚΑΝΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΟ ΚΑΝΕΙΣ...ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΥΤΕ..ΚΑΝΕΙΣ.. ΑΔΑΜΙΔΗ ΓΙΑ ΤΡΑΒΑ ΤΟΥ ΤΑΧ ΧΑΛΙΝΑΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΙ ΑΥΤΟΝ..ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΑΖΩΞΑΤΕ..
ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΤΟΧΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΩΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΕΚΟΦΡΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΑΟ - ΟΣΦΠ-ΕΠΟ -ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΤΛ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΟΣ ΧΕΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟ ΔΙΧΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ . ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΥΣΕΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ - ΣΤΟΧΟΥΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΤΛ) ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΟΘΗΛΕΥΜΑ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ . ΟΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΙΣΕ ΑΝΑΞΙΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΥΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ(SCOCCO) ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ (ΤΖΕΜΠΟΥΡ) ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 3 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΕ ΘΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΟΤΑΝ ΞΕΥΤΗΛΙΖΕΣΕ ΑΠΟ ΒΟΛΟ-ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟ -ΑΣΤΕΡΑ ...Ε ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. Η ΑΕΚ ΜΕ ΤΕΤΙΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΝ . ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΙΚΡΕΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΩΤΕΡΟ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ (ΑΔΑΜΙΔΗΣ) ΚΑΙ ΑΜΕΤΟΧΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΔΙΣΤΗΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ .. Ο ΤΑΙΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΜΑΞΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΤΟΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ..... ΚΡΙΜΑ
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
σε οσους διαμαρτυρονται για την αλλοπροσαλλη και "κατευθυνομενη" βαθμολογια, να τους υπενθυμισω οτι το καλοκαιρι ο καπετανακος ηταν ρεπορτερ της εφημεριδας του λαυρεντιαδη στην αυστρια με καθημερινο ρεπορταζ για την προετοιμασια της ομαδας. οπου τα ρεπορταζ του περιειχαν μονο επαινους για την σωστη προετοιμασια που γινοταν τοτε. τωρα μας γραφει για τα...καλοκαιρινα εγκληματα! ειναι βλακας; σιγουρα οχι. απλα, για οσους καταλαβαινουνε απο τον δημοσιογραφικο χωρο, η πενα του ειναι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ "ευλυγιστη". ετσι εχει την ευχερεια να γραφει σημερα τα ακριβως αντιθετα απο αυτα που εγραφε χτες καθως επισης και να προσανατολιζει την βαθμολογια του αναλογα με το κοινο που θα διαβασει την εφημεριδα του. εμεις τι να κανουμε; απλα να τον αφησουμε να γελοιοποιειται συνεχως και να μην τον σχολιαζουμε γιετι ετσι του δινουμε και αξια. για το παιχνιδι; της ΑΕΚ της εφταιξαν τα τρια κακα της μοιρας της που την ταλανιζουν, τα ιδια και τα ιδια, χρονια τωρα. και οχι ο κακος που ναι μεν ηταν σε κακη μερα αλλα αμα δεν απομονωσουμε την φαση του μανωλα και παμε και πιο περα, θα διαπιστωσουμε και αλλα λαθη του που μας ευνοησαν οπως π.χ η μη αποβολη του τζιμπουρ και το πεναλτι του λαγου. συμπερασματικα: μικρης αξιας παικτες, ανικανοι τελειως να παρακολουθησουν και να εφαρμοσουν την τακτικη που τους διδασκεται, διοικηση το ιδιο μικρη που προσπαθει να μας πεισει για το αντιθετο, μετοχοι που δεν βαζουν φραγκο (οπερ σημαινει οτι συντομα θα ...χαιρομαστε τον σκοκο με την πρασινη ή κοκινη φανελα, μικροι και οι χωρις απαιτησεις, βολεμενοι με το απολυτο μηδεν και αφασικοι οπαδοι της.
σε οσους διαμαρτυρονται για την αλλοπροσαλλη και "κατευθυνομενη" βαθμολογια, να τους υπενθυμισω οτι το καλοκαιρι ο καπετανακος ηταν ρεπορτερ της εφημεριδας του λαυρεντιαδη στην αυστρια με καθημερινο ρεπορταζ για την προετοιμασια της ομαδας. οπου τα ρεπορταζ του περιειχαν μονο επαινους για την σωστη προετοιμασια που γινοταν τοτε. τωρα μας γραφει για τα...καλοκαιρινα εγκληματα! ειναι βλακας; σιγουρα οχι. απλα, για οσους καταλαβαινουνε απο τον δημοσιογραφικο χωρο, η πενα του ειναι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ "ευλυγιστη". ετσι εχει την ευχερεια να γραφει σημερα τα ακριβως αντιθετα απο αυτα που εγραφε χτες καθως επισης και να προσανατολιζει την βαθμολογια του αναλογα με το κοινο που θα διαβασει την εφημεριδα του. εμεις τι να κανουμε; απλα να τον αφησουμε να γελοιοποιειται συνεχως και να μην τον σχολιαζουμε γιετι ετσι του δινουμε και αξια. για το παιχνιδι; της ΑΕΚ της εφταιξαν τα τρια κακα της μοιρας της που την ταλανιζουν, τα ιδια και τα ιδια, χρονια τωρα. και οχι ο κακος που ναι μεν ηταν σε κακη μερα αλλα αμα δεν απομονωσουμε την φαση του μανωλα και παμε και πιο περα, θα διαπιστωσουμε και αλλα λαθη του που μας ευνοησαν οπως π.χ η μη αποβολη του τζιμπουρ και το πεναλτι του λαγου. συμπερασματικα: μικρης αξιας παικτες, ανικανοι τελειως να παρακολουθησουν και να εφαρμοσουν την τακτικη που τους διδασκεται, διοικηση το ιδιο μικρη που προσπαθει να μας πεισει για το αντιθετο, μετοχοι που δεν βαζουν φραγκο (οπερ σημαινει οτι συντομα θα ...χαιρομαστε τον σκοκο με την πρασινη ή κοκινη φανελα, μικροι και οι χωρις απαιτησεις, βολεμενοι με το απολυτο μηδεν και αφασικοι οπαδοι της.
ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ : 7 ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ; ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΤΣ ΒΛΕΠΑΜΕ ; 6 ΣΤΟΝ ΓΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ; 6 ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ ; ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ : ΤΖΙΜΠΟΥΡ , ΜΑΝΩΛΑΣ , ΜΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΝΑΣΟΥΤΙ . ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ : ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ (ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ) , ΛΑΓΟΣ , ΜΠΛΑΝΚΟ . Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΓΙΑ ΔΕΞΙ ΧΑΦ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ , ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΚΟΒΕΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ . ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ; ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ : ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ . ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕ ΑΡΗ ΚΑΙ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΑΓΟΒΑΖΕΛΟΥΣ ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ , ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ - ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΡΙΣΟΥΝ .
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΚΟ, Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ (ΣΑΝ ΤΑΛΕΝΤΟ). ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ. (ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΛΥΜΠΕ ΚΑΙ ΔΕΛΛΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ). ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΥΧΑΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. Η ΑΕΚ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ 2004. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ.
GREEK SOUVLAKI έτσι ακριβώς είναι φίλε μου. υ.γ. συμφωνώ επίσης με το avatar και το nickname σου lol
spearfishing συγνώμη φίλε μου αν με το avatar και το nickname μου σου άνοιξα την όρεξη. χαχαχα
τωρα εμενα που μου ανοιξατε την ορεξη-και ειμαι κ στη δουλεια ο κερατας-τι πρεπει να κανω? να συμφωνησω η να παραγγειλω???...............;-)
ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ(τόσα λεφτά παίρνουν) σαχα 4 (καιρός για αραμπατζη και εάν όχι…. για μεταγραφή) πατσα 1 (κρίμα αλλά πρέπει να συνεχίσει στην β εθνική όχι άλλο στην ΑΕΚ) λαγος 6 (προσπαθεί αλλά η θέση του είναι μονό αριστερό χαφ) μανωλας 5 (θέλει δουλεία) νασουτι 4 ( για αλλαγή πάγκου κάνει) γκετζογλου 5 (αργός με την μπάλα θέλει δουλεία) μακος 5 (μια κρύο μια ζέστη) λεοναρντο 2 ( τεμπέλης να πάει στη β ομάδα να ψηθεί και τα λέμε του χρόνου) γκερειρο 1 ( φοβερά αργός βρείτε του... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ομάδα να φύγει χθες) μπλανκο 6 (προσπαθεί αλλά η θέση του είναι μόνο μπροστά) τζιμπουρ 4 (με τις ώρες του χρειάζεται εγκεφαλογράφημα)
tetoies kritikes mono kako sthn AEK kanoun. Alla vevaia twra einai ola ok afou efuge o "vatraxos". Kurie Kapetanako ektitheste anepanorthwta. leonardo: 5 , savvas : 2 manolo : 2 kai polu tous einai. ena sxolio gia thn thesh pou agwnisthke o blanco ? a sorry ksehasa. allaxame proponhth. telos h kritikh
ωραιος ο παιχταρας ο γκερειρο.ποιος αργος δεν γινεται.ειναι και κουρασμενος απο τα συνεχη παιχνιδια που δινει.και ο μανολο εχθες διεπρεψε.μπραβο του.ολοι θα κρινονται βαση αποτελεσματων.καθε εβδομαδα.και οποος δεν κανει στο καλο.
ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΟΝ ΓΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ. 6 ΑΝΤΙ ΓΙΑ 3. ΤΟ ΝΤΕΜΟΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΕΙ ΤΗ ΣΑΡΚΑ ΤΗΣ ΑΕΚ. Υ.Γ. "Ισως ο Καφές να μπορούσε να παίξει". ΟΧΙ ΙΣΩΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟ. ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ. Υ.Γ.2. ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΕΠΑΙΖΕ ΧΘΕΣ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ;
Απλά πράματα.Με τον τηλεσχολιαστή η ΑΕΚ γίνεται 4η ομάδα και με τη βούλα. Μεχρι τώρα έλεγα ότι ο άνθρωπος είναι άσχετος και δεν μπορεί να προσαρμόσει τις προπονήσεις στο αγωνιστικό πρόγραμμα.Τώρα πλέον είναι ξεκάθαρο ότι ούτε την ομάδα στο γήπεδο ξέρει να στήνει.Και από κοουτσάρισμα μηδέν λοιπόν. Και μη μου πει κανείς πάλι ότι υποστηρίζω το σέρβο.Ίσα ίσα νευριάζω που με κάτι τέτοια νούμερα που μας κουβαλάνε για προπονητές, δίνουν δικαίωμα στους υποστηρικτές αυτού... ΣΥΝΕΧΕΙΑ του καταστροφέα της ΑΕΚ να μιλάνε.
Αν βάζεις 3 στον Πατσατζόγλου, στον Χιμένεθ που ξέχασε στον πάγκο τον Δελλα σε τέτοιο παιχνίδι θα πρέπει να βάλεις 2 για να μην πω 1. Όποιος και να έπαιζε με αντίπαλο τον Βιερίνια θα είχε προβλήματα. Και άλλωστε δεν υπάρχει άλλος να παίξει εκει, ο Αργυρίου φάνηκε με τον Νιονιο τι ψάρια πιάνει. Ο Μανωλάς κάνει ένα αχρείαστα σκληρό φάουλ που δεν είναι μεν κόκκινη αλλά είναι σίγουρα κίτρινη, άρα το 6 είναι υπερβολικό κόντρα στον ντεφορμε Σαλπιγγίδη. Στον Τζιμπουρ που βάζεις 7 έπρεπε να έχει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αποβληθεί ήδη από το α ημίχρονο στο αντιαθλητικό χτύπημα στον Γκαρσία, απλώς του χαρίστηκε ο Κάκκος.
Παιδιά θα το ξαναπώ; ΚΡΗΤΙΚΟΙ δεν υπάρχουν στην ΑΕΚ,καθώς επίσης αρχίζω να πιστεύω πως αυτό που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια δεν είναι ΑΕΚ.Ας βγάλουν τις μάσκες και θα φανεί πια ομάδα είναι κάτω απο τις κιτρινόμαυρες φανέλες.Αυτό δεν είναι ΑΕΚ.
Siga Adamidi poy tha se afisoyn oi alloi dyo na paris anasa. Aytoi exoyn xalasi toy kosmoy ta ekat kai emeis, me paiktes apo to kalathi. Eine polla ta lefta kai ta simferonta Adamidi, kai emeis exoyme mikrini. Xoris gipedo xoris paiktes kai to basikotero xoris lefta poy pame? Stin ellada zoyme breeeeeeeeee ksipnate, edo exoyme feri ton nomo tis zoyklas, dil toy isxiroy.
ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΕΙΠΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟ ΠΑΟΚ Η ΑΕΚ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟ 56 ΛΕΠΤΟ!!!!!, ΙΣΟΦΑΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ Ε ΚΑΙ ?? ΣΥΝΗΘΗΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΟΠΑΘΕΙΑΣ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΡΟΝΟ. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ Η ΚΑΒΑΛΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ ΟΙ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΕΚ ΥΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ, ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΧΑΜΕΝΟΣ Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ ΑΕΚ365 ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΘΛΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ, ΤΩΡΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΔΙΑ.
AYTH H OMADA DEN EINAI OUTE TOY DUSAN ,KAI POLY PERISSOTERO TOY MANOLH. AYTH EINAI H OMADA TON AMETOXON,ME TON FOYKARA TON ADAMIDI,NA KANEI ADIPERISPASMO GIA TON AGONA THS KRHTHS. ADAMIDI , SAN NEOS POY EISAI, PARATA TOYS ,PRIN STHN FEROYN OI AMETOXOI KAI SOY FESOSOYN OLA TA STABA. EKTOS .......EKTOS KAI AN GIA AYTO PHRES TH DOYLEIA ,POY LEGE AEK GIA NA TA AKOYS ESY KAI OXI OI AMETOXOI.
Με τέτοια εμφάνιση είναι όλοι για κάτω του 4 εκτός από το Σάχα... (εγώ στη θέση του δεν θα έπαιζα άλλο, θα άφηνα τον Αραμπατζή να εκτίθεται) Αν φύγει και ο Σκόκο από αυτή την ομάδα πάμε για φούντο. Ίσως η χειρότερη ομάδα στη σουπερ λίγκα. Δεν μπορώ να σκεφτώ ποια άλλη ομάδα θα έπαιζε με το παοκάκι και θα έκανε μια ευκαιρία!!! Άλλοθι για τη διαιτησία δεν παίζει πλέον. Οι εφημερίδες της ΑΕΚ κάνουν μεγάλο κακό και αποπροσανατολίζουν τους φιλάθλους. Πρώτο θέμα έπρεπε να είναι η ανυπαρξία μας και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ όχι ο Κάκος... Πολύ ντροπιαστική ήττα κυρίως για το θέαμα που παρουσιάσαμε... αλλά όπου φτωχός και η μοίρα του. Από το 1995 και μετά ο θεός μας έφτυσε, δεν έχουμε αισθανθεί μεγάλης διάρκειας χαρά εκτός από μεμονωμένες στιγμές, ούτε το 2008 που πήραμε το πρωτάθλημα παίξαμε μπάλα ούτε ποτέ άλλοτε και με κανένα προπονητή. Δυστυχώς έτσι θα γίνει και φέτος μέχρι να συρρικνωθούμε πλήρως και να φτάσουμε στο επίπεδο να ανταγωνιζόμαστε το παοκ και τον άρη για την τρίτη θέση. Είμαι πλέον πεπεισμένος ότι μόνο η διοίκηση και κυρίως τα λεφτά μπορούν να φέρουν την "άνοιξη". Μέχρι τότε βαρυχειμωνιά με κάποια διαστήματα ηλιοφάνειας...