Συνεχίζονται οι επιθέσεις από ανηλίκους εναντίον συνομηλίκων τους με σκοπό την κλοπή προσωπικών τους αντικειμένων. Πιο πρόσφατο περιστατικό σύμφωνα με το protothema, σημειώθηκε στο τραμ της Γλυφάδας, όταν δύο ανήλικοι ηλικίας 13 και 15 ετών, επιτέθηκαν σε 16χρονο.
Οι δράστες έκατσαν δίπλα του και μετά από λίγη ώρα του ζήτησαν το κινητό του. Όταν ο 16χρονος αρνήθηκε να τους το δώσει, ο 13χρονος δράστης τον απείλησε με μαχαίρι και κατάφερε να του αρπάξει το κινητό.
Ο 16χρονος κάλεσε την αστυνομία, με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να φτάνουν στο σημείο, ενώ μετά από λίγη ώρα οι αρχές εντόπισαν τους δράστες.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
