Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κρήτη: Ναυαγοσώστης έσωσε την ίδια κολυμβήτρια μετά από ένα χρόνο

Η ατάκα του ναυαγοσώστη στην 75χρονη, μόλις την αναγνώρισε


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ένας ναυαγοσώστης στην Κρήτη έσωσε από πνιγμό για δεύτερη φορά την ίδια γυναίκα.

Ο Γιώργος Μακριδάκης δεν πίστευε στα μάτια του όταν ανέσυρε χθες το μεσημέρι από παραλία στη Σταλίδα Ηρακλείου μια ηλικιωμένη γυναίκα, λίγο πριν πνιγεί καθώς ήταν η ίδια που της είχε σώσει τη ζωή, πριν από ένα χρόνο ξανά στην ίδια παραλία, όταν και πάλι παρασύρθηκε από τα ρεύματα.

Η 75χρονη πήγε για μπάνιο την Κυριακή στην παραλία, αλλά τα ρεύματα αλλά τα ρεύματα και τα κύματα δεν της επέτρεπαν να βγει στη στεριά.

Ο ναυαγοσώστης όπως εξήγησε στην ΕΡΤ Ηρακλείου, όταν την αναγνώρισε της είπε «πάλι εσύ… ξανά». Μάλιστα χαριτολογώντας χαρακτήρισε τη Ρωσίδα ως «την καλύτερη πελάτισσα του», ωστόσο της ζήτησε να μην ξανακάνει μπάνιο σε τέτοιες συνθήκες.

Πηγή: lifo.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ