Υπό καταρρακτώδη βροχή διεξήχθη το ισόπαλο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Skoda Ξάνθη και την Νυρεμβέργη του Άγγελου Χαριστέα(1-1).
Οι νεοφώτιστοι στην Μπουτεσλίγκα, οι οποίοι αρχίζουν τις υποχρεώσεις τους την 1η Αυγούστου, προηγήθηκαν στο 15' με τον Μπουνγιάκου.
Οι «ακρίτες» ισοφάρισαν στο 63' με τον Δημήτρη Σουάνη να εκμεταλλεύεται την άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα των Γερμανών σε σέντρα του Κόλμπα του και με κεφαλιά να πετυχαίνει το 1-1.
Η σύνθεση της Ξάνθης: Γκσπούρνιγκ (70 Λοντίγκιν), Παπαδημητρίου (60 Τζιωρτζόπουλος), Βάλλας (70 Σταθάκης), Κωστούλας (80 Μάνδαλος), Φερναντέζ (46 Κομεσίδης), Κιντάνα, Ριζογιάννης (77 Λιαπάκης), Στρμπα (46 Ταιντέρ), Ζιέντσιουκ (46 Μαρσελίνιο), Πόι (46 Λουτσιάνο), Στίβαρ (60 Σουάνης).
Το επόμενο φιλικό παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 28 Ιουλίου με την Μόναχο 1860, όπου και πάλι η ομάδα του Βόλφ θα βρει απέναντί της γνώριμες φάσεις μιας και στην ομάδα του Μονάχου αγωνίζονται οι Χάρης Παππάς και Άγγελος Κομβολίδης, ενώ την ομάδα προπονεί ο Έβαλντ Λίνεν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
