0 ΣΧΟΛΙΑ

Τρομερή απάντηση της Γουέστ Μπρομ σε οπαδό της (ΦΩΤΟ)

Φίλος της αγγλικής ομάδας εξέφρασε την αντίθεσή του σε μήνυμα κατά του ρατσισμού, με τη Γουέστ Μπρομ να τον βάζει στη θέση του

Με αφορμή τη δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ, από λευκό αστυνομικό στη Μινεάπολη, η Γουέστ Μπρομ έστειλε μήνυμα κατά του ρατσισμού, "ανεβάζοντας" μία μαύρη φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Twitter με το μήνυμα "Ενωμένοι είμαστε πιο δυνατοί" και να χρησιμοποιεί το hashtag #BlackOutTuesday.

Το εντυπωσιακό όμως όσον αφορά στην Γουέστ Μπρομ δεν ήταν αυτό καθαυτό το μήνυμα αλλά τα άμεσα και εύστοχα αντανακλαστικά της ομάδας της Championship σε τοποθέτηση οπαδού της, που δεν συμμερίστηκε το πνεύμα ενότητας της ομάδας.

"Αξιολύπητοι. Ακυρώνω το διαρκείας μου. Γεια σας", ήταν το σχόλιο του εν λόγω οπαδού που θέλησε να κριτικάρει τη συμμετοχή της ομάδας του στο κίνημα "οι ζωές των μαύρων έχουν αξία", για να πάρει μέσα σε πολύ λίγη ώρα αποστομωτική απάντηση.

"Δεν θα μας λείψεις", ήταν το σχόλιο της ομάδας προς τον οπαδό, για να ακολουθήσει αποθέωση από πλευράς φίλων της ομάδας και πολλούς να υπογραμμίζουν μάλιστα πως μερικοί από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία της Γουέστ Μπρομ είναι μαύροι.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ