Δεν σταματούν να φτάνουν προτάσεις στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με προτεινόμενους επιθετικούς και ορισμένες περιπτώσεις απ' αυτές, ήδη εξετάζονται από τους «πράσινους».
Δύο εξ αυτών των περιπτώσεων είναι κατ' αρχάς ο 20χρονος Αμερικανός, Γιόζι Άλτιντορ, και παραχωρείται δανεικός από τη Βιγιαρεάλ, όπως και ο επίσης διεθνής Νιγηριανός άσος της Λοκομοτίβ Μόσχας, Πίτερ Οντεμβίγκι.
Οι διεθνείς επιθετικοί προστέθηκαν στην λίστα του Παναθηναϊκού, απ' την στιγμή μάλιστα που λιγοστεύουν οι πιθανότητες για τον Νιγηριανό Τζον Ουτάκα και τον Βραζιλίανο Ιλάν. Αμφότεροι μπορούν να παίξουν και στα άκρα της επίθεσης εκτός από την κορυφή, κάτι που έχει ζητήσει ο Νιόπλιας στους διοικούντες της ομάδας.
Ο Αμερικανός παραχωρείται δανεικός από τα «κίτρινα υποβρύχια» και έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων (Φενέρμπαχτσε, Μπεσίκτας, Τραμζοσπόρ και Αγιαξ) πλην όμως είναι εφικτό το κασέ του και αξιοπρόσεκτη η περίπτωσή του.
Όσον αφορά τον 29χρονο Νιγηριανό, έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2010 με την Λοκομοτίβ που τον παραχωρεί με ένα μικρό ποσό (κάτω από 500 χιλιάδες ευρώ) επειδή ο παίκτης θέλει να φύγει από τη Ρωσία. Το συμβόλαιό του είναι κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, αλλά προκειμένου να φύγει απ' τη Ρωσία είναι διατεθειμένος να πέσει αρκετά.
Πάντως, στην «πράσινη» επικαιρότητα παραμένει το όνομα του Μίντο της Μίντλεσμπρο. Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2011, ωστόσο ο αγγλικός σύλλογος δεν μπορεί να το αντέξει. Συνεπώς από το να δει τον παίκτη να κάθεται πάνω στο συμβόλαιό του, εφόσον δεν έρχεται ικανοποιητική πρόταση από άλλον σύλλογο για να τον αποκτήσει, θα προτιμήσει να τον αποδεσμεύσει για να γλιτώσει και τα 2,5 εκατ. ευρώ!
Βέβαια εδώ πρέπει να πούμε πως ο Μίντο έχει ήδη μία πρόταση στα χέρια του, από τον Αγιαξ, που θέλει πολύ τον «Φαραώ», διότι η επίθεσή του έχει πολλές ελλείψεις.
Προτάθηκε και ο Εμανά
Στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός φτάνουν καθημερινά φαξ με παίκτες και χθες προστέθηκε στη μακροσκελή λίστα και ο Ακίλε Εμανά.
Ο Καμερουνέζος φορ ανήκει στη Μπέτις και πέρσι σκόραρε 10 γκολ σε 28 ματς στη Σεγκούντα Ντιβιζιόν. Ο Εμανά έχει συμβόλαιο με τη Μπέτις μέχρι το 2013 και αν τελικά οι «πράσινοι» ασχοληθούν με την περίπτωση του, τότε ο παίκτης θα αποκτηθεί ως δανεικός.
Τα είπε με τους... υπό παραχώρηση
Την ευκαιρία μιλήσει με τρεις από τους παίκτες που δεν υπολογίζονται ενόψει της νέας περιόδου από τον Παναθηναϊκό, είχε κατά τη διάρκεια της χθεσινής (2/8) ημέρας ο Κάρλος Φρέιτας.
Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής μίλησε χθες με τους Γκάμπριελ, Κλέιτον και Μελίσση στο περιθώριο της προπόνησης στην Παιανία, για την απόφαση της διοίκησης να συνεχίσουν άλλου την καριέρα τους (σ.σ. οι παίκτες ήταν ενημερωμένοι από καιρό), προτρέποντάς τους να βρουν άλλον σύλλογο για να αγωνιστούν.
Για τον Μελίσση, άλλωστε, υπάρχει το δεδομένο ενδιαφέρον από την Μόναχο 1860, ενώ για τους δύο Βραζιλιάνους στο προσκήνιο βρίσκονται κάποιες ομάδες την πατρίδα τους και την Κύπρου.
*** Από τον Παναθηναϊκό διαψεύδουν ότι ο Σουμπίνιο του Εθνικού βρίσκεται στην μεταγραφική του λίστα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
