Σε 31 αυξήθηκαν τα νέα κρούσματα του Κοροναϊου που καταγράφηκαν στην Ελλάδα. Ο αριθμός των κρουσμάτων έφτασε συνολικά τα 495. Ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας είπε ότι καταγράφηκαν 3 θάνατοι μέσα σε 24 ώρες. Ο αριθμός των νεκρών στην χώρα ανέρχεται πλέον σε 9.
Συνολικά 84 κρούσματα είναι απροσδιόριστης πηγής μετάδοσης. Συνολικά 90 άνθρωποι νοσηλεύονται εκ των οποίων οι 20 είναι διασωληνωμένοι σε νοσοκομεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας. Σύμφωνα με τον Σωτήρη Τσιόδρα όλοι λαμβάνουν αντιική θεραπεία.
Ο μέσος όρος της ηλικίας όσων είναι διασωληνωμένοι τα 72 έτη. Μέχρι στιγμής 19 άτομα πήραν εξιτήριο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
