0 ΣΧΟΛΙΑ

«Θα σου βάλουμε όπλο στο κεφάλι», φώναζαν οπαδοί του Εθνικού στον διαιτητή

Ο ρέφερι κατέγραψε όσα άκουσε, κατά την άφιξή του στο γήπεδο


Σε αγώνα για τον πέμπτο όμιλο της Football League, ο Εθνικός νίκησε 2-0 το Κερατσίνι, αλλά το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τις καταγγελίες του διαιτητή.

Σύμφωνα με όσα κατέγραψε στο φύλλο αγώνα ο ρέφερι, οπαδοί του Εθνικού τον απείλησαν για τη σωματική του ακεραιότητα. Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι ξεκίνησε με 30 λεπτά καθυστέρηση, επειδή ο διαιτητής Περράκης ζήτησε αστυνομική προστασία.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στο φύλλο αγώνα:

"Κατά την άφιξη της διαιτητικής ομάδας στον προαύλιο χώρο του σταδίου κι ενώ βγαίναμε από το ταξί, 15 άτομα, φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας “Εθνικός” φορώντας διακριτικά της ομάδας τους, μας πλησίασαν απειλητικά, βρίζοντας και φωνάζοντας προς το μέρος μας και τέσσερις εξ αυτών μας έσπρωξαν πάνω στο ταξί. Οι άνωθεν αναγραφόμενοι μας απείλησαν ότι δεν θα φύγουμε από εδώ ζωντανοί, αν δεν κερδίσει ο Εθνικός. Έβριζαν και έλεγαν: “Μο…ι Περράκη, τα έχεις πάρει, έχει βουίξει ο κόσμος και εμείς θα σου βάλουμε το όπλο στο κεφάλι”.

Με την παρέμβαση ανθρώπων από τη διοίκηση του Εθνικού μπήκαμε στα αποδυτήρια ασφαλής και οι εν λόγω φίλαθλοι απομακρύνθηκαν. Έγιναν ενέργειες από τη διοίκηση του Εθνικού, όπως τους ζήτησα, ώστε να έρθει αστυνομική δύναμη στο γήπεδο, λόγω των απειλών που υπήρξαν. Για αυτό το λόγο καθυστέρησα την έναρξη του αγώνα για τριάντα λεπτά από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης, περιμένοντας την αστυνομική δύναμη, για να μας εξασφαλίσει την σωματική μας ακεραιότητα"


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ