0 ΣΧΟΛΙΑ

Η Μπαρτσελόνα προετοιμάζει τη μετα Μέσι εποχή

Ο Μπαρτομέου υπογράμμισε πως στην πρωταθλήτρια Ισπανίας καταστρώνουν τα πλάνα τους για την επόμενη μέρα

Την πρόθεση της Μπαρτσελόνα να προτείνει νέο συμβόλαιο στον Λιονέλ Μέσι, ώστε να ολοκληρώσει την καριέρα του στην πρωταθλήτρια Ισπανίας, μετέφερε ο Ζόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, αποκαλύπτοντας, παράλληλα, πως, ήδη, η ομάδα προετοιμάζει την μετα Μέσι εποχή.

Μιλώντας στο Associated Press, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Προετοιμάζουμε τη μετά Μέσι εποχή. Τις επόμενες δύο με τρεις σεζόν ο ηγέτης μας θα συνεχίσει να είναι ο Μέσι. Αλλά είναι σίγουρο ότι υπάρχουν κι άλλοι νέοι παίκτες που έρχονται. Παίκτες που έρχονται από το εξωτερικό, αλλά και ποδοσφαιριστές που βγαίνουν από την ακαδημία της Μασία. Και είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί ετοιμάζουμε την εποχή μετά τον Μέσι".

Στη συνέχεια, ο Μπαρτομέου δήλωσε: "Δεν έχω αμφιβολίες ότι αφού ο Μέσι σταματήσει την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να είναι συνδεδεμένος με αυτόν τον σύλλογο για όλη του τη ζωή. Το συμβόλαιό του λήγει το 2021. Σίγουρα θα είναι επιθυμία όλων των πλευρών να ανανεωθεί για πάντα από τη στιγμή που υπάρχει η αίσθηση της δύναμης και της φιλοδοξίας".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ