2 ΣΧΟΛΙΑ

Χανιά: Κατέβασε 15χρονο από λεωφορείο επειδή του έλειπαν δέκα λεπτά από το εισιτήριο!


Ένα 15χρονο αγόρι αναγκάστηκε να περπατήσει ενάμιση χιλιόμετρο μέσα στη ζέστη επειδή του έλειπαν δέκα λεπτά για το εισιτήριο του λεωφορείου.

Όπως κατήγγειλε ο πατέρας του αγοριού, ο οδηγός ενός υπεραστικού λεωφορείου στα Χανιά κατέβασε από το λεωφορείο τον 15χρονο στη μέση της διαδρομής επειδή του έλειπαν 10 λεπτά από το εισιτήριο.

Το παιδί αφού τελείωσε γύρω στις 12.30 της Πέμπτης την προπόνησή του στο άθλημα που κάνει, πήρε από το Δαράτσο το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Χανιά-Πλατανιά για να πάει να βοηθήσει τον πατέρα του στο μαγαζί, που διατηρεί στον Πλατανιά.

Το παιδί πριν μπει στο λεωφορείο αγόρασε ένα μπουκαλάκι νερό, δεν υπολόγισε σωστά τα χρήματα που είχε και αντί να του μείνουν 2,10 ευρώ, που κοστίζει το εισιτήριο για Πλατανιά, του έμειναν 2 ευρώ.

Όταν μπήκε στο λεωφορείο, ο οδηγός-εισπράκτορας, του είπε πως με 2 ευρώ, θα τον κατεβάσει, μια στάση νωρίτερα από τον Πλατανιά, στην τελευταία δηλαδή στάση Αγίας Μαρίνας.

Όντως, ο 15χρονος, ο οποίος πάσχει και από αλλεργικό άσθμα, κατέβηκε αναγκαστικά μία στάση νωρίτερα και περπάτησε περίπου 1,5 χιλιόμετρο μέσα στον για να φτάσει εξουθενωμένος μετά από ώρα στον Πλατανιά.

Μόλις ο γιος ενημέρωσε τον πατέρα για το συμβάν, εκείνος προσπάθησε να επικοινωνήσει με κάποιον αρμόδιο του ΚΤΕΛ για να αναφέρει το γεγονός. Παρόλο όμως που του είπαν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί του,αυτό δεν έγινε, όπως λέει.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
TTT8 - 12/7/2019 16:26

Καλά, ο οδηγός έδειξε την μη ανθρωπιά του..

Ένας συνεπιβάτης δε βρέθηκε να τα δώσει?

Σε τι κόσμο ζούμε γμτ?

acherontas1972 - 12/7/2019 16:48

Έτσι ακριβώς είναι φίλε. Ο οδηγός πες ότι είναι κομπλεξικός, οι υπόλοιποι γελοίοι υπάνθρωποι δεν έχουν φιλότιμο; Αυτή η γ@@@@@@ λέξη που δημιουργήσαμε για να το παίξουμε ανώτεροι από τους ξένους δεν υπάρχει στους κρητίκαρους; Αλληλεγγύη βρε κρετίνοι ...... ζώα

ΕΠΟΜΕΝΟ