0 ΣΧΟΛΙΑ

Αποκοιμήθηκε στο λεωφορείο, την κλείδωσαν κι έφυγαν!


Κλειδωμένη μέσα σε ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ Καβάλας βρέθηκε μια γυναίκα όταν ξύπνησε! Η γυναίκα είχε αποκοιμηθεί ταξιδεύοντας από την Αθήνα στην Καβάλα με το δρομολόγιο των 21:00 το βράδυ της Κυριακής 7 Ιουλίου 2019.

Το λεωφορείο έφτασε στον προορισμό του περίπου στις 05:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας με τη γυναίκα να κοιμάται, αλλά κανένας δεν την κατάλαβε ενώ ούτε ο οδηγός έλεγξε το όχημα για τυχόν ξεχασμένα αντικείμενα ή… ανθρώπους!

Η γυναίκα ξύπνησε λίγο μετά τις 05:30 και το λεωφορείο ήταν σταθμευμένο στο Χαλκερό Καβάλας με τις πόρτες κλειδωμένες!

Σύμφωνα με το kavalapost.gr, η γυναίκα επικοινώνησε τηλεφωνικά με το ΚΤΕΛ και, λίγη ώρα αργότερα, κατέφθασε ο οδηγός για να της ανοίξει. Όπως καταγγέλλει η ίδια ο οδηγός την μίλησε απότομα και αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε ευθύνη. Όταν μάλιστα τον παρακάλεσε με ευγενικό τρόπο να τη μεταφέρει μέχρι την Καβάλα, η απάντησή του ήταν «να πάρεις ταξί».

Το πρωί της Τρίτης 9 Ιουλίου 2019 η επιβάτης πήγε στα γραφεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας για να διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι «ξεχάστηκε» κοιμώμενη μέσα στο λεωφορείο αλλά και για την αντιμετώπιση που της επιφύλαξε ο οδηγός.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, εισέπραξε μία γενικότερη απάθεια από τους ανθρώπους του ΚΤΕΛ και… 15 ευρώ αποζημίωση για την κούρσα του ταξί Χαλκερό - Καβάλα!


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ