3 ΣΧΟΛΙΑ

Υποψήφιος οδηγός πάτησε την ώρα της εξέτασης με το αυτοκίνητο τον εξεταστή!

Η εξέταση παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία


Η νέα μέθοδος εξέτασης για τα διπλώματα οδήγησης έχει οδηγήσει σε πολλά κωμικοτραγικά περιστατικά με το τελευταίο την Πέμπτη 20/6 παραλίγο να αποβεί μοιραίο για έναν εξεταστή.

Ένας υποψήφιος οδηγός στην Ιστιαία της Εύβοιας βρισκόταν μόνος του μέσα στο αυτοκίνητο  την ώρα της εξέτασης, όπως ορίζει ο νέος νόμος, και έπρεπε να κάνει επί τόπου αναστροφή. Ωστόσο, μπερδεύτηκε και πάτησε παραπάνω το γκάζι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να ανέβει στο πεζοδρόμιο, όπου στεκόταν ο δάσκαλος και ο εξεταστής.

Το αυτοκίνητο έπεσε επάνω στον εξεταστή και του πάτησε το πόδι, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Το συμβάν εξετάζεται από την αστυνομία.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
nick_ch - 25/6/2019 11:59

Εάν μεταφέρουμε την περίπτωση όπως είναι, σε ποδοσφαιρικά δρώμενα, και μπλέξουμε εξεταστές, οδηγούς, διπλώματα με ΕΠΟ, δικαστήρια κλπ τότε:

1) Δεν προβλέπεται ποινή του υποψήφιου οδηγού γιατί δεν προβλέπεται αντίστοιχη τιμωρία στον ΚΑΠ για αυτό το λόγο.

2) Εάν ο οδηγός ήταν μΠΑΟΚ, θα ζήταγε τα ρέστα από τον εξεταστή, γιατί η θέση του θα ήταν... Συνέχεια αντικανονική. Στην καλύτερη, θα απαιτούσε το δίπλωμα. Ενώ στη χειρότερη επανεξέταση, και θα απορούσαν γιατί σταμάτησε η εξέταση ύστερα από ένα ελαφρύ πάτημα του ποδιού. Θα έφταιγε το οδόστρωμα, η λακούβα που βρήκε, τα λάστιχα, ο συμπλέκτης και χίλια δυο. Εάν ήταν gayρος, περίπου μια από τα ίδια, με τη διαφορά ότι ο ορισμός του συγκεκριμένου εξεταστή ήταν παράνομος και δεν έπρεπε εκείνος να βρίσκεται σε αυτή τη θέση, άρα η όλη διαδικασία είναι άκυρη.

ioannis64AEK - 24/6/2019 21:29

κόπηκε ή τον πέρασαν; με το παλιό σύστημα (=μπαξίσι) θα πέρναγε!

Tonio - 25/6/2019 10:28

Τι νομίζεις έκαναν ο εξεταστής με τον δάσκαλο στην άκρη του δρόμου και δεν πρόσεχαν τον οδηγό. Τσιγάρο;;;

ΕΠΟΜΕΝΟ