0 ΣΧΟΛΙΑ

Ο Παπανδρέου παραλίγο να πνιγεί κάνοντας κανό από ξαφνικό μπουρίνι

Μάχη με τα κύματα έδωσε την περασμένη Κυριακή ο Γιώργος Παπανδρέου καθώς ενώ έκανε κανό σε παραλία της Αχαΐας σηκώθηκε ξαφνικό μπουρίνι.

Ο Γιώργος Παπανδρέου την Κυριακή 16 Ιουνίου είχε γενέθλια και… έκανε δώρο στον εαυτό του λίγες στιγμές κάνοντας το αγαπημένο του χόμπι, το κανό. Ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος βουλευτής στην Αχαΐα βρέθηκε με το κανό του στην θαλάσσια περιοχή του Ρίου την ώρα που ξέσπασε το μπουρίνι και στην κυριολεξία έδωσε μάχη με τα κύματα και ευτυχώς τα κατάφερε.

«Είδαμε τον Γιώργο Παπανδρέου να μπαίνει με το κανό στην θάλασσα. Άρχισε να κωπηλατεί με κατεύθυνση την Ναύπακτο. Μέσα σε δέκα λεπτά, εκεί που η θάλασσα ήταν λίμνη, σηκώνει το μπουρίνι. Γίνεται χαμός. Φεύγουν οι ομπρέλες, οι ξαπλώστρες αναποδογύρισαν, ο κόσμος πανικόβλητος μαζεύει τα παιδιά του και φεύγουν. Όσοι είχαν δει τον πρώην πρωθυπουργό περίμεναν με αγωνία για το πώς θα βγει» μας περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού στο dete.gr.

Τελικά μετά από κάποια λεπτά ο Γιώργος Παπανδρέου με το κανό του εμφανίζεται μακριά από την ακτή. Παρά τα κύματα και το μπουρίνι ο Γιώργος Παπανδρέου κατάφερε και βγήκε στην ακτή» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα κύματα έφθασαν σε ύψος 2 μέτρων, ενώ μέχρι και το πλοίο της γραμμής έκανε 55 λεπτά να αγκυροβολήσει.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ