0 ΣΧΟΛΙΑ

Επικεφαλής στο Επικρατείας τη ΝΔ ο Παναγιώτης Πικραμμένος

Σε τιμητική, μη εκλόγιμη θέση, ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης


Τον πρώτο και τον τελευταίο του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι στην πρώτη θέση θα τεθεί ο πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, ενώ την τελευταία και μη εκλόγιμη αλλά τιμητική θέση καταλαμβάνει ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ πρόσθεσε ότι η συμμετοχή του κ. Πικραμμένου ως επικεφαλής «συμβολίζει πολλά», ενώ στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου ανακοίνωσε ότι θα είναι συμβολικά ο γνωστός ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ο οποίος δεν ανήκει στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας (σ.σ. είχε πολιτευθεί με το Ποτάμι).

λόκληρη η παρουσίαση των ψηφοδελτίων θα γίνει την Παρασκευή, στον «Ελληνικό Κόσμο», εκεί που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα παρουσιάσει όλους τους υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας.

Τις 12 θέσεις που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να συμπληρώσουν πρόσωπα από τον χώρο των τεχνών, της επιστήμης, της ιατρικής έρευνας.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ