2 ΣΧΟΛΙΑ

Μύκονος: Η απάντηση του μαγαζιού για τον λογαριασμό των 836 ευρώ (ΦΩΤΟ)

Η ιδιοκτησία του μαγαζιού ζητάει αναθεώρηση της κριτικής


"Πάρτι" και οργή στο Twitter έχει προκάλεσει η κριτική - καταγγελία ενός Αμερικανού τουρίστα, ο οποίος αναφέρει ότι εξαπατήθηκε από εστιατόριο στην παραλία "Πλατύς Γιαλός" της Μυκόνου, που τον χρέωσε 836 ευρώ για έξι μπίρες, έξι μερίδες καλαμαράκια και τρεις σαλάτες.

Ο τουρίστας επισκέφθηκε το εστιατόριο τον Μάιο του 2019 και όπως σημειώνει στο σχόλιό του στο Trip Advisor, το προσωπικό του καταστήματος δεν είναι «τίμιο» καθώς αρνήθηκε να του πάει κατάλογο με τιμές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια ιστοσελίδα υπάρχουν παρόμοια σχόλια για το ίδιο μαγαζί και από άλλους δυσαρεστημένους τουρίστες: Ο χρήστης Mevrouuwtje B έγραψε στην κριτική του: «Ήταν η πρώτη μου επίσκεψη στη Μύκονο μαζί με την αδερφή μου. Είδαμε αυτό το εστιατόριο και μπήκαμε μέσα. Το προσωπικό τους ήταν προσποιητά ευγενικό μαζί μας. Είναι πολύ πονηροί και ενοχλητικοί μέχρι να παραγγείλεις κάτι. Νομίσαμε ότι παραγγείλαμε μακαρονάδα αξίας 29 ευρώ με αστακό 100 γραμμαρίων. Τα 100 γραμμάρια έγιναν 600 γραμμάρια. Μας είπαν ψέματα! Δεν συνιστώ σε κανέναν αυτό το ψευτοπολυτελές εστιατόριο. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ!!!»

Ακολούθησε η απάντηση από τη διεύθυνση του εστιατορίου, που χαρακτηρίζει τη χρήση της λέξης "απάτη" προσβλητική και ζητά την αναθεώρησή της κριτικής:

«Αγαπητέ κύριε, οι σερβιτόροι λαμβάνουν παραγγελίες με βάση τις τιμές που αναφέρονται ξεκάθαρα στο μενού μας. Αν υπήρχε κάποια παρανόηση σχετικά με τις τιμές που σας έφερε σε δύσκολη θέση, ζητώ ειλικρινά συγγνώμη. Ωστόσο. δεν υπήρχε τέτοια πρόθεση από τη δική μας πλευρά. Θα εκτιμούσα αν διορθώνατε την κριτική σας και αφαιρούσατε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς όπως "απάτη". Από την περιγραφή των γεγονότων, δεν βλέπω πώς μπορείτε να δικαιολογήσετε τέτοιους χαρακτηρισμούς. Σας ευχαριστώ.»


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
ariaek - 23/5/2019 15:46

ΑΠΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΜΥΚΟΝΟΣ!!!!

Costas68 - 23/5/2019 19:29

και λίγα λες αδερφε !!!

ΕΠΟΜΕΝΟ