4 ΣΧΟΛΙΑ

Η Κατερίνα Παπακώστα στηρίζει Φίλιππο Καμπούρη για Δήμαρχο

Ο άνθρωπος που τιθάσευσε Μίστερ Μπούτια και Εθνικό Σταρ έχει τη στήριξη της υπουργού


Ο Φίλλιπος Καμπούρης είναι η επιλογή της αναπληρώτρια υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα για τον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας. Η υπουργοποιημένη από τον ΣΥΡΙΖΑ πολιτικός στήριξε με ανακοίνωση της τον παρουσιαστή που μπαίνει στον πολιτικό στίβο.

O Καμπούρης έγινε γνωστός από τις εκπομπές του με τον Εθνικό Σταρ, τον Μίστερ Μπούτια και άλλα πρόσωπα της ελληνική trashκαι πλέον παρουσιάζει κοινωνική εκπομπή στο ΑΡΤ. Από εκεί εκφράζει ακροδεξιές, ομοφοβικές απόψεις και πολιτεύεται ανάλογα.

Η υπουργός θεώρησε πως είναι το κατάλληλο άτομο για να ηγηθεί του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας τόσο λόγω απόψεων όσο και λόγω της σοβαρότητας που έχει επιδείξει στο παρελθόν

Για να μην αδικήσουμε την κ.Παπακώστα έναν λαμπρό πολιτικό άνδρα στο πρόσωπο του Φίλιππου Καμπούρη είχε δει και η ΝΔ. Ωε στέλεχος της είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος Πειραιά με το ψηφοδέλτιο του Πέτρου Μαντούβαλου, Πειραιάς, Πόλη –Θρύλος. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι πανελίστρια της εκπομπής του Καμπούρη έχει σταλει από τη Νέα Δημοκρατία στην Ευρωβουλή. Πρόκειται για την Ιωάννα Δεμέντη που δήλωνε μοντέλο και τελικά βρέθηκε ακόμα και με εκπομπή στο Ευρωκοινοβούλιο. 

 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
gxsb - 17/5/2019 12:49

Αν αυτη η τρελη κανει και ομοφοβικα σχολια μιλαμε για την απολυτη σχιζοφρενεια

Moonchild21 - 16/5/2019 23:58

Τελικά το βαρέλι δεν έχει πάτο..Οι νεότεροι που δεν έχουν προλάβει τις εκπομπές του ας ρίξουν μια ματιά..

Constantinoupoli86 - 16/5/2019 22:10

Και αν τώρα τον ψηφίσουν αυτόν και βγει, πάλι θα τους φταίει ο Τσίπρας, ο Κούλης και η Μέρκελ! Ρε μνημόνια μέχρι να καταρρεύσει το σύμπαν!

Baval_21 - 16/5/2019 21:10

Τι ζουμε ρε πουστη μου;!!! Δειτε εδω τι στηριζουν...

ΕΠΟΜΕΝΟ