0 ΣΧΟΛΙΑ

Λυμπερόπουλος: Αν μου το ζητήσει ο Τσίπρας θα κατέβω στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ


Ο εκπρόσωπος τον οδηγών ταξί δήλωσε πρόθυμος να κατέβει στις εθνικές εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ «αν του το ζητήσει ο Τσίπρας».

«Αν μου το ζητήσει ο Τσίπρας, θα το επιδιώξω» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ μιλώντας στον ραδιοφωνικού σταθμού News 24/7 και στον Σεραφείμ Κοτρώτσο

Κι αυτό γιατί όπως είπε, ο Τσίπρας του έλυσε ένα χρόνιο πρόβλημα, βάζοντας τάξη στον κλάδο.

«Ο Τσίπρας μου έλυσε το θέμα να μην με εκμεταλλεύονται οι πολυεθνικές» είπε και πρόσθεσε πως «αποδεικνύει ότι είναι ένας πολιτικός που πρέπει να τον αγκαλιάσει η κοινωνία».

Από την άλλη, εξαπέλυσε επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας ότι «έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ υπηρέτη του ΔΝΤ και του υπηρέτη του ευρωπαϊκού δικαίου» και πρόσθεσε οτι ο κόσμος των ταξί που ήταν στη ΝΔ σήμερα είναι όλοι με τον Τσίπρα.

«Ο Τσίπρας είπε οτι εκπροσωπώ τη λαϊκή δεξιά των τιμίων ανθρώπων που έδιωξε ο Μητσοτάκης γιατί ήθελε να εφαρμόσει τακτικές του ΔΝΤ», συμπλήρωσε.

Υποστήριξε επίσης οτι πολιτικά πρόσωπα από τη ΝΔ εκφράζονται αρνητικά για την ηγεσία του κόμματος κι οτι στελέχη της γαλάζιας παράταξης του έδωσαν συγχαρητήρια για την παρουσία του στο Αιγάλεω.

Απαντώντας στην επίθεση που δέχθηκε από τον γραμματέα της ΝΔ για τη χθεσινή του παρουσία στην ομιλία Τσίπρα στο Αιγάλεω, ο κ. Λυμπερόπουλος είπε οτι ο Λευτέρης Αυγενάκης προσπάθεί να επιβιώσει πολιτικά και έκανε λόγο για “ηλιθιότητες”.

Ο κ. Λυμπερόπουλος εξαπέλυσε επίθεση και εναντίον του Αντώνη Σαμαρά λέγοντας οτι χρησιμοποίησε προς όφελός του τέσσερις ανθρώπους τους οποίους στη συνέχεια τους πούλησε.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ