0 ΣΧΟΛΙΑ

Γέννησε στα διόδια με τη βοήθεια αστυνομικών και διασωστών του ΕΚΑΒ!

Απίστευτες στιγμές έζησαν εν μέσω της εθνικής οδού!


Ένα υγιέστατο αγοράκι ήρθε στον κόσμο στα… διόδια Λεπτοκαρυάς με την βοήθεια αστυνομικών και διασωστών του ΕΚΑΒ!

Οι γονείς του ταξίδευαν προς το νοσοκομείο στην Κατερίνη καθώς ήδη είχαν ξεκινήσει οι πόνοι της γέννας, ωστόσο ο μικρούλης ήταν πιο γρήγορος από το αυτοκίνητο! Έτσι, αναγκάστηκαν να σταματήσουν στα διόδια της Λεπτοκαρυάς και οι γονείς ζήτησαν τη βοήθεια των αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, καθώς είχαν «σπάσει τα νερά».

Οι αστυνομικοί πήγαν αμέσως στο αυτοκίνητο, όπου βρήκαν τη γυναίκα στο πίσω κάθισμα, ενώ στο σημείο έφτασε και πλήρωμα του ΕΚΑΒ που είχε ειδοποιηθεί. Μετά τη γέννα, μητέρα και νεογνό μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου και από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή των διασωστών, που δημοσίευσαν και φωτογραφίες από τη γέννα του μικρού. «Η εγκυμονούσα στο πίσω κάθισμα του ΙΧ αυτοκινήτου, ο τοκετός έχει ήδη ξεκινήσει, το κεφαλάκι του εμβρύου είχε ήδη προβάλλει, κοιταζόμαστε με τη συνάδελφο και χωρίς δεύτερη σκέψη ξεκινάμε το έργο μας με συντονισμένες κινήσεις και βοηθάμε την εγκυμονούσα να ολοκληρώσει τον τοκετό στο σημείο…», αναφέρουν μεταξύ άλλων και καταλήγουν: «Απίστευτα, ανεκτίμητα συναισθήματα η ανταμοιβή μας για το έργο που επιτελούμε…».

Ανάρτηση για το περιστατικό έκανε και η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, που συνεχάρη στους αστυνομικούς, οι οποίοι επισκέφθηκαν τη μητέρα και το νεογέννητο αγοράκι στο νοσοκομείο.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ