1 ΣΧΟΛΙΑ

Οριστικά αθώος ο Μιχαλολιάκος για το «θα λερώσουμε τα χέρια μας» (VIDEOS)


Το ΣΤ' Τμήμα του Αρείου Πάγου συνεδρίασε και αποφάσισε, στις 19 Μαρτίου, πως τα όσα ειπώθηκαν σε ομιλία του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, το 2011, δεν είναι ικανά να προκαλέσουν διέγερση για τέλεση κακουργήματος ή πλημμελήματος.

Υπενθυμίζεται πως το Η΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών είχε κηρύξει αθώο τον Μιχαλολιάκο, τον Ιανουάριο, προκαλώντας την επέμβαση του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Παναγιώτη Μπρακουμάτου στα τέλη Φεβρουαρίου, ο οποίος άσκησε έφεση κατά της απόφασης. Η αίτηση αυτή συζητήθηκε ενώπιον του ΣΤ΄ Τμήματος του Αρείου Πάγου στις 19 Μαρτίου και η απόφαση του απέρριψε το αίτημα αναίρεσης, με αποτέλεσμα ο Νίκος Μιχαλολιάκος να παραμένει αθώος για την υπόθεση αυτή.

Το 2011, σε ομιλία του σε τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, ο Μιχαλολιάκος είχε δηλώσει ότι πρέπει «να γίνει σαπούνι» ο Βίκτωρ Ρέστης «και τα εβραιόπουλά του», ενώ σε ένα άλλο σημείο είχε ομολογήσει: «Αν χρειαστεί θα λερώσουμε και τα χέρια μας. Ας μας πουν και φασίστες, ας μας πουν και εθνικιστές, και ναζιστές, και ρατσιστές και ό,τι θέλουν. Δεν μας ενδιαφέρει».

Κλείνοντας μάλιστα την ομιλία του, είχε πει: «Ο λύκος την καθαρίζει τη φωλιά του. Κι αυτή η φωλιά θα μείνει καθαρή. Είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν. Ναι! Με φασίστες, ναζιστές, εγκληματίες, μαχαιροβγάλτες, ό,τι θέλουν. Αλλά όχι με προδότες και διπρόσωπους. Θα είναι τυχεροί. Εχουμε σκοπό και στόχο, γιατί ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού αυτή τη στιγμή είναι στο πλευρό μας. Αλλιώς θα τους σπάγαμε τα κεφάλια. Το λέω και να το μεταφέρετε το μήνυμα. Αυτό είχα να πω».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
acherontas1972 - 26/4/2019 12:02

Το σύστημα δουλεύει μια χαρά. Αθώος κι ο Μιχαλολιάκος 1 μήνα πριν τις εκλογές...... ξεφτιλισμένοι δικαστές.....

ΕΠΟΜΕΝΟ