2 ΣΧΟΛΙΑ

Γεωργούλης: Συζητούσα και με τη ΝΔ αλλά επέλεξα τον ΣΥΡΙΖΑ


 

Εντύπωση προκάλεσε ο ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης που αποκάλυψε πως πριν επιλέξει τον ΣΥΡΙΖΑ για να κατέβει στις Ευρωεκλογές μίλησε και με τη Νέα Δημοκρατία. Ήταν δηλαδή πρόθυμος να κατέβει υποψήφιος τόσο με ένα φιλελεύθερο κόμμα όσο και με ένα που θεωρείται βρίσκεται στην ριζοσπαστική αριστερά.

«Ουσιαστικά συζήτησα και με τις δύο παρατάξεις, εννοώ και με τη Ν.Δ. και με τον ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρξε μια μεγάλη περίοδος συζητήσεων, από τη στιγμή που ασχολήθηκα με τα κοινά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη Λάρισα, υπήρξαν επαφές και συζητήσεις. Δεν ήταν επίσημες προτάσεις. Μέσα στις κουβέντες, "κούμπωσε" και μου είπαν θέλουμε να συνεργαστείς μαζί μας. Έγινε από δύο κόμματα αλλά θα μπορούσα να σκεφτώ και τρίτο και τέταρτο», δήλωσε ο Αλέξης Γεωργούλης, μιλώντας στην ΕΡΤ για την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές.

«Επέλεξα τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί βρήκα εκεί τον χώρο, αυτό που έχω στο δικό μου το μυαλό για τον πολιτισμό, να έχει ήδη ξεκινήσει και θεώρησα υποχρέωση να υποστηρίξω αυτό που γίνεται», συμπλήρωσε ο γνωστός ηθοποιός.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
aggelo21 - 25/4/2019 17:38

Αυτά είναι. Άμα είσαι μεγάλος ιδεολόγος πάνω απ' όλα βάζεις τις αρχές σου. Και επίσης άμα είσαι μεγάλου κύρους πολιτικός είναι λογικό να σφάζονται στα πόδια σου τα κόμματα ποιο θα σε πάρει πρώτο. Χριστέ μου! Αν δεν το κάνεις τώρα με την Ανάστασή σου το θαύμα που όλοι περιμένουμε δεν βλέπω να υπάρχει για μας σωτηρία...

Rollo_Tomassi - 25/4/2019 19:25

ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ 3ΕΤΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 2ΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕ Η ΝΔ, ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ....ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΣΑΝ ΠΑΙΧΤΗΣ?


ΟΛΑ ΙΣΙΩΜΑ, ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ "ΣΤΙΒΟ" Ο ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΜΟΣ, ΕΧΕΙ ΣΑΠΙΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΕΔΩ ΠΗΓΑΝΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΝΑ... Συνέχεια ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΥ....ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΧΙΛΑΡΥ? ΤΗΝ ΕΜΑΘΕ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΛΑΓΕ ΜΑΖΙ Ο ΜΠΙΛ Ο ΜΠΗΧΤΗΣ ΣΤΑ ΣΟΥΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΨΑΧΝΕ ΣΤΑ WC ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΣΚΟΥΜΕΝΗ ΣΤΑ 4? ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΛΙΒΑΓΙΑ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ?

ΕΠΟΜΕΝΟ